bn_CA_kredyt-Agro-042025-1200x250
1200x250_baner_duchman
1200x250_baner_topigs
1200x250_baner_miya_gold
biopoint1200
004 AG-PROJEKT 2025-04a

monisia ma problem
 
Notifications
Clear all

monisia ma problem

24 Posty
10 Users
0 Reactions
33.7 K Widok
monikaa
(@monikaa)
Posty: 1876
Noble Member
Topic starter
 

dostalam 3 litry bimberku 85% i teraz jak tom rozrobic dobrze?
ktos mi mowil cytryna i kawa?
ale co i jak? ile wody dolac?

tel: 502 021 584
WARCHLAKI Z IMPORTU

 
Opublikowany : 2012-12-28 21:42
(@baraki)
Posty: 4390
Famed Member
 

Dolej 1:1 wyjdzie 42,5%, jak dla mnie ok bo mocnej nie lubię!

Nawigacja rolnicza RTK w niskiej cenie, dostępna dla każdego.
tel 606832207

 
Opublikowany : 2012-12-28 21:51
Muchozolali
(@muchozolali)
Posty: 2735
Famed Member
 

z płynem borygo

To, co było, jest tym, co będzie, a to, co się stało, jest tym, co znowu się stanie,

 
Opublikowany : 2012-12-28 21:51
monikaa
(@monikaa)
Posty: 1876
Noble Member
Topic starter
 

a co z cytryna i kawa?
teraz ktos mi o rodzynkach mowil???

tel: 502 021 584
WARCHLAKI Z IMPORTU

 
Opublikowany : 2012-12-28 21:53
(@baraki)
Posty: 4390
Famed Member
 

Tylko nie kranówy bo może zmętnieć! najlepsza źródlana wprost ze strumienia, w ostateczności oligocenka może być.

Nawigacja rolnicza RTK w niskiej cenie, dostępna dla każdego.
tel 606832207

 
Opublikowany : 2012-12-28 21:54
(@baraki)
Posty: 4390
Famed Member
 

Do bimberku to najlepiej troche cukru przepalic na ciemny karmel.

Nawigacja rolnicza RTK w niskiej cenie, dostępna dla każdego.
tel 606832207

 
Opublikowany : 2012-12-28 21:56
monikaa
(@monikaa)
Posty: 1876
Noble Member
Topic starter
 

moglby ktos konkretnie krok po kroku powiedziec co mam z tym zrobic? :P

tel: 502 021 584
WARCHLAKI Z IMPORTU

 
Opublikowany : 2012-12-28 21:56
(@wojce)
Posty: 763
Prominent Member
 

polej tu po szklance chłopom wypijemy bez rozrabiania :lol:

 
Opublikowany : 2012-12-28 22:01
(@brzydal)
Posty: 1804
Noble Member
 

weź pół szklanki ciepłej wody rozpuść w niej miód ile sie da nastepnie wyciśnij całą cytrynę następnie wlej do litrowego naczynia pół litra twojego bimbru później dolej do niego szklankę z miodem i cytryną i do pełna dolej wody potem głęboko schowaj żeby nie zginęło i po kilku dniach możesz konsumować a jak cie przypili to nawet za dwa dni ale najlepsze jest jak sie przegryzie ze dwa tygodnie

Sprzedam 200-250 warchlaków około 10 listopada 511485114

 
Opublikowany : 2012-12-28 22:04
(@baraki)
Posty: 4390
Famed Member
 

Bierzesz 3 litry wody, (jesli jakośc watpliwa to przegotowanej) ewentualnie doprawaiasz tę wode wedle uznania, jak chcesz kawa to dajesz troche rozpuszczalnej, jak chcesz palonym cukrem to smażysz w małym naczynku jakies 100g cukru a potem zozpuszczasz w tej wodzie. Następnie mieszasz wode z bimberkiem nalewając wody do połowy flaszki a reszte uzupełniasz cennym surowcem.
Rodzynki tak, ale tu wskazane było by je zalać alkocholem i zostawić na jakiś czas.

Nawigacja rolnicza RTK w niskiej cenie, dostępna dla każdego.
tel 606832207

 
Opublikowany : 2012-12-28 22:06
monikaa
(@monikaa)
Posty: 1876
Noble Member
Topic starter
 

:P :P :P
bedzie wodeczka

jak dlugo tzymac w tej miksurze?

tel: 502 021 584
WARCHLAKI Z IMPORTU

 
Opublikowany : 2012-12-28 22:07
(@rolnik-sam-w-dolinie)
Posty: 85
Trusted Member
 

waśnie taki bim berek z rozpracowałęm z szwagrem na czysto :D :D ale trzyma!!!! polecam monisia

 
Opublikowany : 2012-12-28 22:29
(@vistula)
Posty: 69
Trusted Member
 

dostalam 3 litry bimberku 85% i teraz jak tom rozrobic dobrze?
ktos mi mowil cytryna i kawa?
ale co i jak? ile wody dolac?

RECEPTY prosto z akademika (bo przecież wódka to nie alkohol tylko lek xD)
nr. 1
1:1 bimber z piwem Porter, smak taki że nic do popicia nie potrzebujesz, po 400 ml bez popicia wymiotowałem dalej jak widziałem (metr ode mnie widziałem mgłę xD)
nr. 2
1:2 bimber z koncentratem soku, np. tym z biedronki (paloma). Mimo że dziś odrzuca mnie na zapach i smak wódki to pije się bardzo przyjemnie, a kopie równo xD
nr. 3
bimber z miodem i cytryną - miód najlepiej lipowy a i cytryny też wg uznania, jeśli miód fałszowany to będzie mętny roztwór a jeśli naturalny - prawdziwy - klarowny jakoby wino xD
nr. 4 -----potwór xD
bimber z kilkoma "holsami" (takie mocne cukierki miętowe)
boże tego nie da się pić ale jest zajebiste. Dobre na juwenalia xD

inne rób wg uznania ale obliczaj sobie końcowy alkohol od 30% do 40% żeby nie było zbyt słabe i zbyt mocne

dodatki kawy do bimbru sobie odpuść bo naniszczysz sobie bimbru takim czymś

 
Opublikowany : 2012-12-28 23:24
monikaa
(@monikaa)
Posty: 1876
Noble Member
Topic starter
 

dzieki :)
poeksperymentuje

tel: 502 021 584
WARCHLAKI Z IMPORTU

 
Opublikowany : 2012-12-29 09:36
(@nemezis)
Posty: 2489
Noble Member
 

Monika pamietaj przez zoładek do serca.

 
Opublikowany : 2012-12-29 11:21
(@grzes1234)
Posty: 626
Honorable Member
 

może nie niszcz takiego trunku dobrego...:D:D:D szybciej kopnie.... :lol: :lol:

....

 
Opublikowany : 2012-12-29 21:01
monikaa
(@monikaa)
Posty: 1876
Noble Member
Topic starter
 

w weekend juz bedzie mozna testowac :lol:

tel: 502 021 584
WARCHLAKI Z IMPORTU

 
Opublikowany : 2013-01-08 16:08
(@nemezis)
Posty: 2489
Noble Member
 

A z jakiego zródełka miałas ten bimberek.

 
Opublikowany : 2013-01-08 16:15
Muchozolali
(@muchozolali)
Posty: 2735
Famed Member
 

z płynu do spryskiwaczy

To, co było, jest tym, co będzie, a to, co się stało, jest tym, co znowu się stanie,

 
Opublikowany : 2013-01-08 17:10
(@ziutek)
Posty: 1442
Noble Member
 

Ważne tam z czego aby kopalo

 
Opublikowany : 2013-01-08 17:13
(@grzes1234)
Posty: 626
Honorable Member
 

i żeby się po nim widziało... :D:D:D

....

 
Opublikowany : 2013-01-08 17:22
(@ziutek)
Posty: 1442
Noble Member
 

Gorzej jak w sedesie muszla odstanie

 
Opublikowany : 2013-01-08 17:46
(@nemezis)
Posty: 2489
Noble Member
 

W Polsce najlepsze zródełko na towar 1wsza klasa to Policjanci a nie jakies tam płyny degustujecie a nastepnie na slepo całujecie muszle.

 
Opublikowany : 2013-01-08 18:09
(@grzes1234)
Posty: 626
Honorable Member
 

Znam jednego strażaka co robi złoto towarek :):):)

....

 
Opublikowany : 2013-01-09 19:43
Share:

350x470_baner_dsm-firmenich
350x470_baner_dsm-firmenich

Slide
biopoint1200
1200x250_baner_duchman
1200x250_baner_pig_at
template (2)
1200x250_baner_topigs
1200x250_baner_miya_gold
Trzoda Chlewna - Ogólnopolskie czasopismo dla producentów trzody, zootechników i lekarzy weterynarii
Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.