FORUM

Notifications
Clear all

.,

9 Posty
5 Users
0 Reactions
19.8 K Widok
 pool
(@pool)
Posty: 62
Trusted Member
Topic starter
 

,,,,

 
Opublikowany : 20/12/2012 9:18 pm
(@vicia1223)
Posty: 1271
Noble Member
 

Ile sztuk wymagane do odbioru? U

 
Opublikowany : 22/12/2012 11:34 am
 pool
(@pool)
Posty: 62
Trusted Member
Topic starter
 

..

 
Opublikowany : 22/12/2012 8:19 pm
(@stan1069o2-pl)
Posty: 5315
Illustrious Member
 

Komu ten towar serwujecie ??? chyba nie psom , bo pozdychają :lol:

 
Opublikowany : 28/12/2012 12:34 pm
 pool
(@pool)
Posty: 62
Trusted Member
Topic starter
 

,,

 
Opublikowany : 29/12/2012 8:11 pm
(@grzes1234)
Posty: 626
Honorable Member
 

Komu ten towar serwujecie ??? chyba nie psom , bo pozdychają :lol:

dodatek do szyneczki... :D :D

....

 
Opublikowany : 29/12/2012 9:21 pm
(@aconar)
Posty: 459
Reputable Member
 

Witam!

W systemie produkcji „całe pomieszczenie pełne – całe pomieszczenie puste” w kojcach zawsze zostaje pewna część świń nie mieszczących się granicach wymaganej przez ZM wagi ubojowej – czyli są pozaklasowe.
Najczęściej te świnie są zdrowe, ale mają zbyt niską masę ciała. Z różnych powodów…
ZM nie zawsze chcą je odbierać, a jeśli już, to płacą bardzo niskie ceny.

Każdy kojec w systemie „cpp-cpp” trzeba opróżnić do końca, aby przygotować go (mycie, dezynfekcja) dla kolejnej grupy świń.

Pozdrawiam,
Andrzej Konarkowski

 
Opublikowany : 30/12/2012 6:48 pm
 pool
(@pool)
Posty: 62
Trusted Member
Topic starter
 

dziękuję za pomoc w jasnym i fachowym objaśnieniu :)

 
Opublikowany : 30/12/2012 8:44 pm
 pool
(@pool)
Posty: 62
Trusted Member
Topic starter
 

a

 
Opublikowany : 20/02/2013 7:50 pm
Share: