FORUM
CENY TRZODY
Re: CENY TRZODY
sprzedane 5,3 netto
dobrze ze jeszcze tyle masz bo mnie juz 5.2 i nic wiecej na czwartek ...mieczyslaw kapci pozyczysz ?????andre pisze:sprzedane 5,3 netto
a na Piotrkowie 5.50 netto a kontrakt 7.20 i braki
Kur.. stare halówki mi się podarły a na nowe mnie nie stać1963 pisze:dobrze ze jeszcze tyle masz bo mnie juz 5.2 i nic wiecej na czwartek ...mieczyslaw kapci pozyczysz ?????andre pisze:sprzedane 5,3 netto
Jeśli mają braki , to po 7 ja im parę setek sprzedam , jeszcze w czółko pocałuję .
-
robert0169
Niemcy bz
skup 10 gr do góry
skup 10 gr do góry
oj a tak do dołu miało byc
A kto tyle płaci Głogowski? Dontex?, podpisują coś na koniec roku?czesio pisze:a na Piotrkowie 5.50 netto a kontrakt 7.20 i braki
To jest już cyrk dzis 15 gr do dołu
Podobno podpisują na grudzień 5.80 za EByk pisze:A kto tyle płaci Głogowski? Dontex?, podpisują coś na koniec roku?czesio pisze:a na Piotrkowie 5.50 netto a kontrakt 7.20 i braki
To niech sobie sami hodują
- WOJCIECH1236
Cyrk to ty masz w głowie...0909 pisze:To jest już cyrk dzis 15 gr do dołu
-
stan1069@o2.pl
Kiedyś narzekaliście że krowiarze przetargi wygrywają przeczytajcie jak pracują
U mnie po mleko jest o 3 w nocy więc o 5 mycie zbiornika i o 6 udój, na 22 jestem w domu chyba że trzeba trawę kosić to nie śpię dwa dni
drugi dzień już się z tego śmieje
im też ceny lecą w szybkim tempie
U mnie po mleko jest o 3 w nocy więc o 5 mycie zbiornika i o 6 udój, na 22 jestem w domu chyba że trzeba trawę kosić to nie śpię dwa dni
drugi dzień już się z tego śmieje
im też ceny lecą w szybkim tempie
Ano lecą... przynajmniej będą mieli z czego dołożyć jak cena spadnie poniżej kosztów produkcji, bo do tej pory mleko bardzo dobrze płaciło.
szacowane stawki platnosci Jednolita platnosc obszarowa 110 euro + rozne dodatki ale wielu otrzyma tylko 110 euro Nieciekawie wyglada to zestawienie, od przyszlego roku tylko niewielu zyska, przewaznie"do dolu"
przeczytalem calosc Obiecanki cacanki a rolnikom po du..ie. Projekt systemu platnosci bezposrednich w Polsce w latach 2015- 2020
-
andrzej19570
No przecież jest kryzys to muszą komuś zabrać by było na pensje dla tysięcy darmozjadów w Brukseli.Powiedzieli przecież że funkcja Tuska to raczej reprezentacyjna tylko ale pensja koło 100 tyś zł miesięcznie,do tego 3 kamerdynerów,4 kierowców i 30 pracowników którzy za darmo robić nie będą.A gdy przejdzie na emeryturę to co miesiąc 80 tyś pln dostanie.
-
turbogrocho49
koniec ue jest bliski, rudy roz.. polske, to i z ue sobie poradzi
https://www.youtube.com/watch?v=bCt_5Glu4Ko
https://www.youtube.com/watch?v=bCt_5Glu4Ko
-
stan1069@o2.pl
-
turbogrocho49
dobrze ze sobie chłopina pospał, bo słuchać głupoty, to lepiej pospać, a głupia ue jescze za to zapłaci
- mytotoksyna1
...KORWIN musi się jeszcze DUŻOOOOOO uczyć -pomimo sędziwego wieku !!!turbogrocho49 pisze:dobrze ze sobie chłopina pospał, bo słuchać głupoty, to lepiej pospać, a głupia ue jescze za to zapłaci
....Polska w 21 wieku - zasłużyła na COŚ lepszegoooo.
-
turbogrocho49
zasługuje na tuska, kaczynskiego, piechocinskiego, milera i palikota
]
Ostatnio zmieniony środa 01 kwie 2015, 21:09 przez nemezis, łącznie zmieniany 1 raz.
Niektóre źródła podają 120 tys. zł na m-c. No i dobrze zrozumiałeśnemezis pisze:Nie wiem czy żle zrozumiałem ale pensja dla pudla merklowej ma wynosić 300 000 tys ojro [trzysta tysięcy ojro]andrzej19570 pisze:No przecież jest kryzys to muszą komuś zabrać by było na pensje dla tysięcy darmozjadów w Brukseli.Powiedzieli przecież że funkcja Tuska to raczej reprezentacyjna tylko ale pensja koło 100 tyś zł miesięcznie,do tego 3 kamerdynerów,4 kierowców i 30 pracowników którzy za darmo robić nie będą.A gdy przejdzie na emeryturę to co miesiąc 80 tyś pln dostanie.
.
Ostatnio zmieniony środa 01 kwie 2015, 21:10 przez nemezis, łącznie zmieniany 1 raz.
-
andrzej19570
Dziś znalazłem jeszcze takie info;na przeprowadzkę z Polski dostanie 170 tyś zł.Będzie miał do dyspozycji 2 tłumaczy z pensją po 26 tyś zł,jak pisałem wcześniej 3 kamerdynerów z pensją 8200 zł każdy,5 sekretarek które zarobią 12300 zł,14 doradców za 32800 na miesiąc.Kiepsko widzę te nasze dopłaty

Czyżby pierwsze posunięcia nowego prezydenta Unii ?0909 pisze:http://biznes.onet.pl/polscy-celnicy-aresztowali-polskie-mieso,18490,5655658,1,prasa-detal
Ukraina bierze polskie mięso !
wiec ostro cena w gore agenciku !!!
09 napisał bardzo dokładnie. Ukraina "bierze" mięso, a nie kupuje. Z tego co mi wiadomo nikt nie chciał z nimi handlowac, bo nie płacą.
Wałęsa miał przekoczyc przez płot - i przeskoczył. Ciekawe jakie zadanie mają dla Tuska? To jest chyba początek końca...
Wałęsa miał przekoczyc przez płot - i przeskoczył. Ciekawe jakie zadanie mają dla Tuska? To jest chyba początek końca...
jakie są realne ceny do wzięcia za całe auta duńczyka na przyszły tydzień
Na przyszły tydzień jeszcze 5 zyli pewni osiągalne , ale na sylwestra pewnie 4 zyle będzie ciężko wytargować .dragonlux pisze:Podobno podpisują na grudzień 5.80 za EByk pisze:A kto tyle płaci Głogowski? Dontex?, podpisują coś na koniec roku?czesio pisze:a na Piotrkowie 5.50 netto a kontrakt 7.20 i braki
sprzedam 200 sztuk tucznika w wadze śr. 125kg tel. 517413854
5.2-5.3 po niedzili spokojnie dadza
-
stan1069@o2.pl
Mnie już przed niedzielą tylko 4,8 dali
a za następne jak się nic nie poprawi obiecali 4,2
ten apap jeszcze masz ???????? czy już zjadłeś ?????? 
Ja zgoliłem wszystko po 5.20 netto.
chyba jest po swinkach nie dam dalej rady zasieje sie troche roslin wysokobialkowych rzepak juz jest i pszenica i wczasy Nie ma glupich 4,5 - 3% straczki niech sobie sami tucza
Kolego Loza wyslemy im duzo apapu!!! 4.8??? w srode sprzedane 93szt po 6.6hak wybicie79.8 miesnosc58.5 Na apap zostalo i dla was. za duzo na forum siedzice interesu pilnujcie 
Stanisław niby piszesz o swojej nowej chlewni dla loch a na forum podajesz cenę 4.5 - 3% to ja się zastanawiam czy ta chlewnia nie została postawiona w tatowej obórce z kilku desek na zagrodę... 5.2 mam ofertę bez potrącenia ..
Jak z warchlakiem ?? 260 najlepszy duńczyk , kastrat i towarówka gorsza 240-250 netto .
Jak z warchlakiem ?? 260 najlepszy duńczyk , kastrat i towarówka gorsza 240-250 netto .
potwierdzam 5.2-5.3 jeszcze osiagalne za dobry towar . apap mozemy dostarczyc jak jest taka potrzeba i dla niektorych enroxil by sie pszydał 
-
stan1069@o2.pl
5,2 za kilo przy warchlaku powyżej 300 i po stołowaniu na starym zbożu to nie wiem czy to nazwać ofertą ???? mi to bardziej pasuje na częściowy zwrot poniesionych kosztów
ten eneroxil co chcecie podarować pewnie na Was już nie działa przy takiej sraczce to trzeba stosować do zupy doxy i domięśniowo eneroxil na zmianę z innym 
zazdroszczę ci tego wachlarza po 300 na dzień dzisiejszy
-
stan1069@o2.pl
Ten wachlarz na dzień dzisiejszy pewnie tańszy ale on sprzedawany będzie w grudniu po ile nie wiadomo , ale pewnie taniej niż 6 zł 
wszystko ma 300m i plyta obornika ze zbiornikiem wykonanie w 2 osoby ja + muraz za okolo 150 tys .Mial to byc pierwszy etap dla loch luznych .Chwilowo z braku miejsca w starych budynkach jest tucznik .Vicia deski tyz byly potrzebne i cena rowniez prawdziwa, czy ludzie tam sprzedaja to nie wiem ale pewnie tak bo ta cena jest od 3 miesiecy
prosze bardzo moze nie powala ale zero kredytu .W kazdej chwili moge zamknac hodowle bez bolu .Na nowy traktorek zostanie Rowniez bez kredytu.Ile musicie zrobic tucznika zeby to uzyskac?Bez kredytu i ryzyka ze was oszukaja, ze wpadnie ASF ,ze banki sie odezwa po swoje
- Załączniki
-
- CAM00789 a.jpg (27.13 KiB) Przejrzano 11931 razy
od kiedy doxy jest na sraczke ????? ciekawe ?
Synergicznie jest na sraczkę...
U nas jest inaczej Gość posiada 25 h 30 krów mlecznych i sporo opasu .Zaciągnął kredyt na 800 tys i dziś brakuje kasy na spłatę , wiec zostawił żonę z dziećmi aby jakoś ciągli , a on wyjechał do Niemiec do pracy ABY NA KREDYCIK ZAPRACOWAĆ . To jest BIZNES !