FORUM
produkcja prosiąt dla AGRI albo innych
produkcja prosiąt dla AGRI albo innych
Pytanie jak w tytule → czy można i jeśli tak to na jakich zasadach prowadzić produkcję warchlaka dla agri i jeśli nie agri to jakie inne firmy kontraktowe?
Mam możliwość na 500 lub 1000 loch stada podstawowego ale nie chcę wchodzić w interes w którym nie znam zasad.
Mam możliwość na 500 lub 1000 loch stada podstawowego ale nie chcę wchodzić w interes w którym nie znam zasad.
Re: produkcja prosiąt dla AGRI albo innych
Można ale są ciekawsze zajęcia na tym świecie
dla mnie to jest ciekaweF1 pisze:Można ale są ciekawsze zajęcia na tym świecie
-
U Was też się ferie zaczynają teraz ??????????????????????????

- mytotoksyna1
Jak masz tyle loch - to jesteś panem samego siebie .mrpaulo pisze:Pytanie jak w tytule → czy można i jeśli tak to na jakich zasadach prowadzić produkcję warchlaka dla agri i jeśli nie agri to jakie inne firmy kontraktowe?
Zrób szyld na wjezdzie do gospodarstwa i klient przyjdzie.
Głupi byś był włazić pod skrzydła pośrednika.

nie pytam się co głupie a co mądre tylko jak to wychodzi w agri...mytotoksyna1 pisze:Jak masz tyle loch - to jesteś panem samego siebie .mrpaulo pisze:Pytanie jak w tytule → czy można i jeśli tak to na jakich zasadach prowadzić produkcję warchlaka dla agri i jeśli nie agri to jakie inne firmy kontraktowe?
Zrób szyld na wjezdzie do gospodarstwa i klient przyjdzie.
Głupi byś był włazić pod skrzydła pośrednika.
Daj tel do ciebie opowiem ci co niecomrpaulo pisze:Pytanie jak w tytule → czy można i jeśli tak to na jakich zasadach prowadzić produkcję warchlaka dla agri i jeśli nie agri to jakie inne firmy kontraktowe?

Tak abstrahując to dostałem tam propozycje pracy
-
Ja raczej mając takie stado nie szukałbym jeszcze pośrednika który na mojej pracy będzie zarabiał ale każy ma swoją piaskownice i bawi sie w niej jak chce...