FORUM
CENY TRZODY
- mytotoksyna1
Re: CENY TRZODY
Marchewka z własnego ogródka sama wskakuje do garnka z rosołem z podwórzowej kury.

To warchlak w dani dzisiaj będzie tańszy o 2 jeuro????
¡
¡
- Wróż Maciej
skrzydła komara i nogi zadnie
cena warchlaka dzisiaj nie spadnie
hihihiiiii
cena warchlaka dzisiaj nie spadnie
hihihiiiii
- mytotoksyna1
Kita lisa
Trąba słonia
Nil wysycha
Będzie kicha !
Trąba słonia
Nil wysycha
Będzie kicha !
0909 nie siej zamętu na forum dla własnych korzyści. Za drogi Polski prosiak to kup duna.
Sprzedane dziś 70 szt 4,95
W chinach kolejne obniżki o prawie 5%
Pewnie ktoś napisze a co nas chiny obchodzą a ja mówię że jednak obchodzą !!! i to całą Europę i USA też
Pewnie ktoś napisze a co nas chiny obchodzą a ja mówię że jednak obchodzą !!! i to całą Europę i USA też
najbardziej takich jak ty obchodzą żeby paniki nasiać
To co mam napisać tylko góóóra i oszukiwać ????brzydal pisze:najbardziej takich jak ty obchodzą żeby paniki nasiać
Widać jakie jest u nas rolnictwo zjednoczone !!!!!
- Muchozolali
-
zenekzkition
Toksyna dolaczam do twojego tomiku poezji.dup. słonia piz.a konia cena warchlaka ustalona.tucznik w dòł warchlak w gore kogos walą dzisiaj w dziure.
fajnie ale tylko tacy jak w Żurominie zostaną niedługo.....Muchozolali pisze:https://www.youtube.com/watch?v=2y62aUfSPb0
Warchlak w górę to mi się podoba tucznik w dół
09 ile u Ciebie taniej o 1 zł przez tydzień ? Handlarzyku
-
Gregory_Fox
Trzeba być naprawdę nieogarniętym żeby zwracać uwagę na agenta i jego kilka wcieleń.vicia1223 pisze:09 ile u Ciebie taniej o 1 zł przez tydzień ? Handlarzyku
Wszyscy pamiętamy jak odpowiadal sobie z innego konta a zapomniał się przelogowac.
Zwykły troll o nic więcej.
Interes ma żeby tu w ten sposób pisać.
Ale jego analizy i informacje dzielę przez trzy.
Zarówno te w górę i te w dół.
Pozdrawiam Pana 009
wczorajsza i dzisiejsza sprzedaż 4,8 netto
Wszyscy wiedza ze 0909 to JurekGregory_Fox pisze:Trzeba być naprawdę nieogarniętym żeby zwracać uwagę na agenta i jego kilka wcieleń.vicia1223 pisze:09 ile u Ciebie taniej o 1 zł przez tydzień ? Handlarzyku
Wszyscy pamiętamy jak odpowiadal sobie z innego konta a zapomniał się przelogowac.
Zwykły troll o nic więcej.
Interes ma żeby tu w ten sposób pisać.
Ale jego analizy i informacje dzielę przez trzy.
Zarówno te w górę i te w dół.
Pozdrawiam Pana 009
handlował ktoś z kolegów warchlakiem z firmą Impork? proszę o info
no to nieźle bo ogolnie to 4,5 ciężko uzyskać ..pitek81 pisze:wczorajsza i dzisiejsza sprzedaż 4,8 netto
o jakich kwotaach my tu rozmawiamy https://www.youtube.com/watch?v=XA-w89k5wIw
- mytotoksyna1
Kruszonkę na obsypanie placka tzw. drożdżowego robi się z cukru , mąki i margaryny. 
-
Immortaldzk
omar pisze:handlował ktoś z kolegów warchlakiem z firmą Impork? proszę o info
często od nich biore , ogolnie tragedii nie mam staraja sie miec ładny towar ale rożnie to wychodzi, ceny maja rozne
ja od nich kupiłem rzekomo super towar a dotuczyc ich nie mogę, upadki ok, zdrowotnośc może byc, ale przyrosty to tragediaImmortaldzk pisze:omar pisze:handlował ktoś z kolegów warchlakiem z firmą Impork? proszę o info
często od nich biore , ogolnie tragedii nie mam staraja sie miec ładny towar ale rożnie to wychodzi, ceny maja rozne
Jak chcesz pleuro na chlewni to nie krepuj sie i bierz od nich.
-
Immortaldzk
hehe kazdy gada ze ma super towar, ale ogolnie to maja pare fajnych kolczyków ale cene za nie to zawsze jakis kosmos, przyrosty zalaza tez od innych rzeczy nie od samej genetykimar pisze:ja od nich kupiłem rzekomo super towar a dotuczyc ich nie mogę, upadki ok, zdrowotnośc może byc, ale przyrosty to tragediaImmortaldzk pisze:omar pisze:handlował ktoś z kolegów warchlakiem z firmą Impork? proszę o info
ja od kilku dobrych lat biorę od jednego i na ogół towar dobry, ale kilka razy przywieźli barachło. Ale to było dawniej, teraz jakby lepsza jakość.
- mytotoksyna1
Jo , ty od jednego bierzesz ?Peron pisze:ja od kilku dobrych lat biorę od jednego i na ogół towar dobry, ale kilka razy przywieźli barachło. Ale to było dawniej, teraz jakby lepsza jakość.
..latasz tam gdzie tanio i te pasztetową zawsze ukręcisz.
hehe kazdy gada ze ma super towar, ale ogolnie to maja pare fajnych kolczyków ale cene za nie to zawsze jakis kosmos, przyrosty zalaza tez od innych rzeczy nie od samej genetyki[/quote]
dla przykładu w 2 innych budynkach mam z innego źródła duńczyka i na takim samym żywieniu przyrosty bardzo ładne, także coś chyba jest w genetyce w tym przypadku
P.S. wszystkie są na ściółce
dla przykładu w 2 innych budynkach mam z innego źródła duńczyka i na takim samym żywieniu przyrosty bardzo ładne, także coś chyba jest w genetyce w tym przypadku
P.S. wszystkie są na ściółce
ogólnie też trzymam się jednego pośrednika, ale wyjątki się zdażają i to kosztowne wyjątkiPeron pisze:ja od kilku dobrych lat biorę od jednego i na ogół towar dobry, ale kilka razy przywieźli barachło. Ale to było dawniej, teraz jakby lepsza jakość.
- mytotoksyna1
Zapewne cymbale astrachoński krew z ty lichy świni zmarnowałeś .mar pisze:ogólnie też trzymam się jednego pośrednika, ale wyjątki się zdażają i to kosztowne wyjątkiPeron pisze:ja od kilku dobrych lat biorę od jednego i na ogół towar dobry, ale kilka razy przywieźli barachło. Ale to było dawniej, teraz jakby lepsza jakość.
..bo jakbyś zrobił z lichy świni kaszankę z jej krwią to kaszanka po 13 złociszy by szła jak woda.
..tak to sknerasz i sknerasz tu.
Jak tam dzisiaj internetowa (mała) ?
myto.... nie drażnij lwa:)
-
Marcin1606
mar pisze:ja od nich kupiłem rzekomo super towar a dotuczyc ich nie mogę, upadki ok, zdrowotnośc może byc, ale przyrosty to tragediaImmortaldzk pisze:omar pisze:handlował ktoś z kolegów warchlakiem z firmą Impork? proszę o info
To ile czasu ci on rośnie ?
2,5 do 3 miesięcy i powinno być pa pa
-1Chrumii pisze:Jak tam dzisiaj internetowa (mała) ?
-
Immortaldzk
dla przykładu w 2 innych budynkach mam z innego źródła duńczyka i na takim samym żywieniu przyrosty bardzo ładne, także coś chyba jest w genetyce w tym przypadkumar pisze:hehe kazdy gada ze ma super towar, ale ogolnie to maja pare fajnych kolczyków ale cene za nie to zawsze jakis kosmos, przyrosty zalaza tez od innych rzeczy nie od samej genetyki
P.S. wszystkie są na ściółce[/quote]
Kolego więc po co się pytasz czy ktoś z nimi handluje.
skoro masz lepszy towar od lepszego dostawcy to po co brać gorszy, bierz sprawdzony i nie będziesz narzekać
-
Immortaldzk
często od nich biore , ogolnie tragedii nie mam staraja sie miec ładny towar ale rożnie to wychodzi, ceny maja rozne[/quote]
ja od nich kupiłem rzekomo super towar a dotuczyc ich nie mogę, upadki ok, zdrowotnośc może byc, ale przyrosty to tragedia[/quote]
[/quote]
Od jakiej wagi do jakiej wagi tuczysz ze w 2,5 miesiąca ci schodzą ???
ja od nich kupiłem rzekomo super towar a dotuczyc ich nie mogę, upadki ok, zdrowotnośc może byc, ale przyrosty to tragedia[/quote]
Od jakiej wagi do jakiej wagi tuczysz ze w 2,5 miesiąca ci schodzą ???
Kontynuując przykład wspomnianego dostawcy warchlaków i wymiany opinii. Panowie, sporządźmy listę kryteriów reputacji o danym przewoźniku/odbiorcy/hodowcy materiału hodowlanego, na bazie których można by tworzyć i porównywać operatorów na rynku.
Proponujemy na początek:
- powtarzalność parametrów materiału hodowlanego w partiach (tu pytanie, czym mierzyć, statusem?)
- średnia liczba upadków dla porównywalnych warunków tuczu (to jest trudne, bo co chlewnia to inne terroir
)
- stosunek ceny do jakości (pytanie, czym mierzyć jakość)
- czas funkcjonowania na rynku (łatwo mierzalne, ale niekoniecznie liczba lat przemawia za jakością prawda?)
- ilość opinii "in plus" oraz "in minus" (na pierwszy rzut oka naturalne, ale łatwo hack'owalne)
- ... inne?
Byłoby też dobrze, by takie kryteria stosowały się nie tylko do warchlaków, ale np. zakładów mięsnych itd. I tu kolejne pytanie, czy da się kryteria reputacji uwspólnić?
Proponujemy na początek:
- powtarzalność parametrów materiału hodowlanego w partiach (tu pytanie, czym mierzyć, statusem?)
- średnia liczba upadków dla porównywalnych warunków tuczu (to jest trudne, bo co chlewnia to inne terroir
- stosunek ceny do jakości (pytanie, czym mierzyć jakość)
- czas funkcjonowania na rynku (łatwo mierzalne, ale niekoniecznie liczba lat przemawia za jakością prawda?)
- ilość opinii "in plus" oraz "in minus" (na pierwszy rzut oka naturalne, ale łatwo hack'owalne)
- ... inne?
Byłoby też dobrze, by takie kryteria stosowały się nie tylko do warchlaków, ale np. zakładów mięsnych itd. I tu kolejne pytanie, czy da się kryteria reputacji uwspólnić?
-
robert0169
wieje tu nuda https://youtu.be/rd250ddYu-0 
-
jarekmalina
Widać, że nie robi tego na co dzień 
Ale gratki za odwagę na potrzeby filmu.
Ale gratki za odwagę na potrzeby filmu.
Kiedy cena w górę? Bo chyba to tylko kwestia czasu..
chyba w dol? pomylilo ci sierom19 pisze:Kiedy cena w górę? Bo chyba to tylko kwestia czasu..
W górę i tylko w górę, cena wystrzeliła jak nigdy teraz wróciła do realnego poziomu i systematycznie, ale powoli będzie rosnąć
niestety na razise nic nie idac aby mialo skoczyc w gore a tylko opuscicliMetazor pisze:W górę i tylko w górę, cena wystrzeliła jak nigdy teraz wróciła do realnego poziomu i systematycznie, ale powoli będzie rosnąć
Super kobietarobert0169 pisze:wieje tu nuda https://youtu.be/rd250ddYu-0
Kolego @mat Tobie płacą za posty czy masz jakieś inne profity że tak negatywnie się tu udzielasz.
Żeruje na naszej ciężkiej pracy... Jak każdy skupnik
niej estem zadnym skupnikiem podzwoncie popytajcie cena w dol na ten tydzMetazor pisze:Żeruje na naszej ciężkiej pracy... Jak każdy skupnik
handlarz ?mat pisze:niej estem zadnym skupnikiem podzwoncie popytajcie cena w dol na ten tydzMetazor pisze:Żeruje na naszej ciężkiej pracy... Jak każdy skupnik