FORUM
CENY TRZODY
- mytotoksyna1
Re: CENY TRZODY
Nie jest wcale źle po tych mistrzostwach w piłkę .jacek-g pisze:gorzej jak Niemcy z rozpaczy przestaną przyjmować posiłki....
Odwróć tabelę Polska i Niemcy na czele !
Panie mat???! a może to Pani ze skupu mat-aczy jak widzi cenę po jakiej chodzą u 0909.
-
kędzierzawy
na piotrkowie już jakiś czas temu posprzedawali po 5 zł, tera jeżdżą pieniądze szukać
Dania warchlak --- i tucznik ---
Jak agent gada ze w gore i podaje rzekomo najwyzsza cene to zaraz spadnie cena
- mytotoksyna1
Co jest grane ?
Boczek surowy w naszym sklepie G.S.S CH.
18,20 złotego ?
Boczek surowy w naszym sklepie G.S.S CH.
18,20 złotego ?
giełda +1
jak tak dalej będą bic świnie na asf to szybko populację obniżą
jak tak dalej będą bic świnie na asf to szybko populację obniżą
chłopaki w piotrkowskim faktycznie posprzedawali tuczniki po 5 zł i szukają pieniążki.
coś cicho na forum, ktoś zna szczegóły
do mnie plotka że pośrednik do piniego gdzieś z małopolski, ale jak zaczęli szukać to słup na słupie i gdzieś za granicą południową....
do mnie plotka że pośrednik do piniego gdzieś z małopolski, ale jak zaczęli szukać to słup na słupie i gdzieś za granicą południową....
-
kędzierzawy
dokładnie, a cisza temu bo to tacy co to zawsze najdrożej sprzedawały i cała okolica musiała się w pas kłaniać
też słyszałem takie wieści nawet z nazwiskami sprzedających ale czy plotki czy fakty nie wiem
-
kędzierzawy
niestety nie plotka
Moze i agent placi 5 zl ale kasa za 2 lata hihihi
jesteś handlarzem to się cieszyszmat pisze:Moze i agent placi 5 zl ale kasa za 2 lata hihihi
jakbyś był rolnikiem to miałbyś głowę pełną myśli i raczej nie do śmiechu
- mytotoksyna1
Pamiętajta o jednym w gospodarce : im więcej biurokracji tym więcej manijaków.
Gospodarka powinna być czytelna jak czarna tablica w pierwszej klasie szkoły podstawowej i biała kreda.
Gospodarka powinna być czytelna jak czarna tablica w pierwszej klasie szkoły podstawowej i biała kreda.
4,75 na wtorek 33 szt
[quote="jarek84"]chłopaki w piotrkowskim faktycznie posprzedawali tuczniki po 5 zł i szukają pieniążki.
do mnie plotka że pośrednik do piniego gdzieś z małopolski, ale jak zaczęli szukać to słup na słupie i gdzieś za granicą południową....[/quote]
Firma EURO BATIM z Wadowic - jeden wspólnik podobno Słoweniec. Co ciekawe wpisując w przeglądarkę nawet krs nie widać - tylko odnośniki do strony cennika Cen Rolniczych - a ludzie dali się nabrać - z tego co słychać ponad 20 aut niezapłaconych .....
do mnie plotka że pośrednik do piniego gdzieś z małopolski, ale jak zaczęli szukać to słup na słupie i gdzieś za granicą południową....[/quote]
Firma EURO BATIM z Wadowic - jeden wspólnik podobno Słoweniec. Co ciekawe wpisując w przeglądarkę nawet krs nie widać - tylko odnośniki do strony cennika Cen Rolniczych - a ludzie dali się nabrać - z tego co słychać ponad 20 aut niezapłaconych .....
dokladnie agent mysli ze ktos oferuje 5 zl to mu szybko zaplaci znam taka firme co ludzie nakupowali materialy budowlane przelewami za calosc w dobrych cenach i czekaja juz ponad rok na dostawe albo zwrot pieniazkow
Udzielasz się jakby ktoś ci płacił za to by świnie były po 4 zł a przecież tak się nie da.
a po ile wiekszosc sprzedaje swinie na spedach 4.1-4.2 a ktos za wieksze ilosci 4.4-4.5BRUTAL pisze:Udzielasz się jakby ktoś ci płacił za to by świnie były po 4 zł a przecież tak się nie da.
-
mateuszkonrad
- Kontakt:
02.07.2018 Aktualne ceny skupu trzody chlewnej w Polsce:
https://www.cenyrolnicze.pl/trzoda-chlewna/tuczniki
https://www.cenyrolnicze.pl/trzoda-chlewna/maciory
https://www.cenyrolnicze.pl/trzoda-chlewna/tuczniki
https://www.cenyrolnicze.pl/trzoda-chlewna/maciory
-
mateuszkonrad
- Kontakt:
02.07.2018 Ceny skupu tuczników i macior: drogie euro powinno sprzyjać krajowym przetwórniom i producentom żywca
https://www.cenyrolnicze.pl/wiadomosci/ ... ntom-zywca
https://www.cenyrolnicze.pl/wiadomosci/ ... ntom-zywca
4.7-4.9pln netto to obowiązujące obecnie ceny za 50-200szt. i to jest gówno nie cena a jak ktoś ma życzenie to może i za 2pln oddać , strefy kolorowe to inna bajka ale niedługo cały kraj będzie kolorowymat pisze:a po ile wiekszosc sprzedaje swinie na spedach 4.1-4.2 a ktos za wieksze ilosci 4.4-4.5BRUTAL pisze:Udzielasz się jakby ktoś ci płacił za to by świnie były po 4 zł a przecież tak się nie da.
Wie ktoś w jakim terminie płaci P.. T.... z Chludowa Wlk. Macie doświadczenie z tą firmą ?
- mytotoksyna1
Nie wierzta firmom skupowym ,które są daleko od waszego miejsca zamieszkania .
Kontrahenta trza szukać zza miedzy !
..to samo tyczy sie gospodarowania miedzy państwami .
Bliski sąsiad to dobry sąsiad.
Sąsiad zawsze jest blisko jak jest daleko to już nie sąsiadmytotoksyna1 pisze:Nie wierzta firmom skupowym ,które są daleko od waszego miejsca zamieszkania .
Jakie opinie o firmie Jutar?
-
LukaszBONQ
dwa lata temu sprzedałem im kilka razy, wydaje mi się że nieznacznie słabiej wychodzą tuczniki u nich niż w Starachowicach;Chinczyk pisze:Jakie opinie o firmie Jutar?
no i 125kg to już górna granica
Słyszałem o tej Firmie ale z nimi nie działałem nic . Z tego co wiem płaci w 14 dniach bo brata kolega do nich sprzedaje 8 tyś rocznie już 2 lata więc gdyby było coś nie tak to by coś ktoś powiedział.Bart 20 pisze:Wie ktoś w jakim terminie płaci P.. T.... z Chludowa Wlk. Macie doświadczenie z tą firmą ?
Jeśli chodzi o klienta tzw zza miedzy to są najgorsi bo pod domem płacą nisko a pojadem autem 150km i zapłacą drożej więc tak to pewnie wygląda u wszyskich oczywiście zdażają się wyjątki !!!
Niemcy stracili smak po mundialu
na gorycz porażki najlepsza karkówka z grilla i piwo 
na gorycz porażki- Są dobre dwie flaszkiUlan pisze:na gorycz porażki najlepsza karkówka z grilla i piwo
- mytotoksyna1
..teraz na grillu piecze się kasztany i kurze pazury i się podziwia piękno natury .Ulan pisze:na gorycz porażki najlepsza karkówka z grilla i piwo
euro podrozalo 20 gr , x 1,5 , powinno byc 30 gr podwyzki . Wszystkie ZM sa na to gluche i slepe .Za granica musza jednak zaplacic w euro . Mysle ze gdyby Ardanowski chcial to moglby zlecic prace dla UOKiKu .
tzn. ile???????
A tyle co kot napłakał ja na piątek 4,75 za 110szt
4,85-4,9 bez problemu za skład można uzyskac
-
kornik9876
60sztuk 4,7 plus vat
zboże kiepsko sypie
Zboże będzie w cenie a tucznik nie w cenie
ani ziarko ani rzepak ani zboza ceny miec nie beda , chyba ze konsumcyjne ale takiego w tym roku nie widzialem .Widze trudny rok ,bardzo trudny .Troche wymlocilem pszenzyta z pszenica ,okolo 1300kg z ha .Tak drobnego ziarna nie widzialem chociaz troche po ludziach lat kosilem .
Po ile obstawiacie cenę na grudzień będzie 5zl????????
Może i będzie ale 2 kg raczej zabraknie na te 5zł.
- mytotoksyna1
Święte słowa :latoś będzie bida ,że siekierą nie urąbie.Stanislaw pisze:ani ziarko ani rzepak ani zboza ceny miec nie beda , chyba ze konsumcyjne ale takiego w tym roku nie widzialem .Widze trudny rok ,bardzo trudny .Troche wymlocilem pszenzyta z pszenica ,okolo 1300kg z ha .Tak drobnego ziarna nie widzialem chociaz troche po ludziach lat kosilem .
Sprzedam do 800szt. warchlaków PIC 25 kg, wysoki status zdrowotny. tel 783 468 279
W dani Poraż kolejny cięcia cen warchlaka czy zaczynają się gotować z nadmiarem prosiakow??????
duna juz 220 mozna kupic
Spokojnie niedługo będzie można kupić za 150 przy tych plonach oj będzie jazda