Zwalczanie much

dinfo

Re: Zwalczanie much

Post autor: dinfo »

Po kilku latach przerwy wrócił na rynek preparat Musca Duo idealny preparat do zwalczania much w oborach i chlewniach. Nie tylko likwiduje muchy ale rowniez przy odpowiednim zastosowaniu pozwala uwolnic od nich rowniez zwierzeta.
Stanislaw

Post autor: Stanislaw »

wiosna przylecialo 5 par jaskolek dzis rano naliczylem kolo70 szt i po muchach.Pewnie unia probowala zrobic kiedys z jaskolkami porzadek w chlewniach z powodu biznesu .Skoncza sie muchy odleci ode mnie stokilkadziesiat jaskolek ,w koncu wrzesnia.
Awatar użytkownika
mytotoksyna1

Post autor: mytotoksyna1 »

U mnie też jaskółek co nie miara ,chyba 100 z +. :D
Kamil1234

Post autor: Kamil1234 »

Ja od drugiego roku zacząłem kupować Stonkat, jak na razie jest skuteczny i nie zamierzam go zmieniać na nic innego na muchy:
link usunięty!!!
Awatar użytkownika
mytotoksyna1

Post autor: mytotoksyna1 »

Kamil1234 pisze:Ja od drugiego roku zacząłem kupować Stonkat, jak na razie jest skuteczny i nie zamierzam go zmieniać na nic innego na muchy:
link usunięty

Jeszcze dojdzie do tego ,że w biedne muchy będziesz kazał rzucać granatem bojowym. :cry:
gregor588

Post autor: gregor588 »

opryski na muchy trzeba zmieniać co jakiś czas , bo jak się stosuje ten sam środek aktywny to przestaje być skuteczny, dodatkowo warto zastosować link usunięty!!!lampę owadobójczą w pomieszczeniu.
F1

Post autor: F1 »

Potwierdzam lampa owadobujcza super się sprawdza oczywiście nie z dnia na dzień 8)
rowne
Kontakt:

Post autor: rowne »

Hmm nigdy nie próbowałem takiej lampy. Czym muszę się kierować (parametry), by kupić dobry, a nie jakąś chińską podróbkę. Bo widzę, że ceny dość mocno się wahają. Najlepiej tak do około 150m^2.
MarianKacek
Kontakt:

Post autor: MarianKacek »

Najlepiej zamówić taką lampę na allegro bo w zwykłych sklepach zapłacisz dwa razy tyle, czasami ktoś sprzedaje również na olx-ie używane a całkiem spoko.
townupr
Kontakt:

Post autor: townupr »

Witam, a korzystał ktoś z lamp firmy Ronmark? Są relatywnie tanie wobec innych z zasięgiem do 160m^2. Boje się, ze cena niska, bo jakość również. księgowa praca
Ostatnio zmieniony czwartek 25 maja 2017, 14:51 przez townupr, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
roure

Post autor: roure »

townupr pisze:Witam, a korzystał ktoś z lamp firmy Ronmark? Są relatywnie tanie wobec innych z zasięgiem do 160m^2. Boje się, ze cena niska, bo jakość również.

księgowa Jelenia Góra
Używałem i używam do tej pory i powiem tak, jak za taką cenę to warto. Również się bałem, że niedługo padnie, ale trzyma się dobrze :)
Ostatnio zmieniony poniedziałek 08 sty 2018, 11:26 przez roure, łącznie zmieniany 1 raz.
townupr
Kontakt:

Post autor: townupr »

Po kilku miesiącach do was wracam. Skorzystałem z tej lampy i mogę napisać, że rzeczywiście dała spore efekty. Polecam w 100%. księgowa Kraków :)
hoko

Post autor: hoko »

Hoko ex bardzo dobry produkt na larwy much ospowiednik Neporexu lecz tańsze rozwiązanie xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Awatar użytkownika
Poli14
Kontakt:

Post autor: Poli14 »

Ciągle się męczę z tymi muchami. Masakra.
Jeziorak

Post autor: Jeziorak »

Ja najczęściej spotykam lampy, opryski działają na krótko, no i trzeba je powtarzać, robić rotacje... szkoda nerwów.

Ostatnio zmieniony czwartek 01 paź 2020, 13:15 przez Jeziorak, łącznie zmieniany 1 raz.
Paszuk

Post autor: Paszuk »

U mnie lampa radzi sobie świetnie :)
ODPOWIEDZ