Skuteczne leczenie kataru

Awatar użytkownika
tengrubszy

Skuteczne leczenie kataru

Post autor: tengrubszy »

Cześć :) Mam niestety ostatnimi czasy coraz poważniejsze problemy z katarem... Głupio o tym mówić, ale mój katar ma zielonkawy kolor... Czy wiecie może czym mogłoby to być spowodowane? Może ktoś z Was miał już z czymś takim do czynienia i mógłby coś sprawdzonego polecić? Ja poszperałem trochę w Internecie i trafiłem na przykład na tego typu porady http://wylecz.to/pl/choroby/laryngologi ... ozbyc.html Co o tym myślicie? Czy jest to Waszym zdaniem warte uwagi? Z góry wielkie dzięki za porady i sugestie ;)
Ostatnio zmieniony piątek 08 gru 2017, 16:13 przez tengrubszy, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Peron

Re: Skuteczne leczenie kataru

Post autor: Peron »

Ja bym z tym nic nie robił, tym bardziej, jeśli do wodnisty katar. Zamiast oleju do Husqvarny jak znalazł.
Awatar użytkownika
mytotoksyna1

Post autor: mytotoksyna1 »

tengrubszy pisze:Cześć :) Mam niestety ostatnimi czasy coraz poważniejsze problemy z katarem... Głupio o tym mówić, ale mój katar ma zielonkawy kolor... Czy wiecie może czym mogłoby to być spowodowane? Może ktoś z Was miał już z czymś takim do czynienia i mógłby coś sprawdzonego polecić? J

..to oznacza ,że najgorsze już poza Tobą .
Pij dużo wody nie gazowanej , bo odwodnienie może doprowadzić do suchot ,galopujących suchot.
Wycieraj nos w chusteczki higieniczne , a potem je utylizuj.
Stasia też to miała , sąsiadka.
...teraz jest gminnym gońcem ,roznosi powiadomienia z gminy po okolicznych wioskach. 8)
keepcalm

Post autor: keepcalm »

Ja w tym temacie nie mam zbyt dużego rozeznania... Dlatego też ne będę raczej niestety w stanie pomóc...
swiniak11
Kontakt:

Post autor: swiniak11 »

sauna polecam przechodzi na nastepny dzien
mroweczka12

Post autor: mroweczka12 »

swiniak11 pisze:sauna polecam przechodzi na nastepny dzien

Świetna sprawa :) Również polecam :) Zwłaszcza z olejkami inhalacyjnymi :)