FORUM
Czym się odgrodzić od sąsiada?
Czym się odgrodzić od sąsiada?
Cześć! Potrzebuje porady , co polecacie na odgrodzenie sie od sasiada (tuje odpadaja) nie bede sadził chwastow i dbal i robił zielonej darmowej scianki dla sasiadow , deweloper postawil na dlugosci mojej dzialki 3 domy w sumie 18a.
Moze uda sie zasłonic i ochronic od wiatru dzieki za porady!
Moze uda sie zasłonic i ochronic od wiatru dzieki za porady!
Re: Czym się odgrodzić od sąsiada?
Ja mam podobnie. Pusta działka z boku i chce się zasłonić od strony drogi. Tuje w rzędzie mi się nie podobają bo jest dużo fajniejszych roślin które chciałabym zasadzić. Np. kaskadowe nasadzenia -drzewa, krzewy, iglaki i nie tylko aby było różnorodnie itp. Zanim rośliny urosną planuję płot lamelowy.
Przeglądałam sobie juz takie ogrodzenia w poszczególnych sklepach. Spodobały mi się w Leroy Merlin.
Myślę o czymś takim:
Jak jest jednak z impregnacją takiego ogrodzenia? NIe ma z tym problemu?
Przeglądałam sobie juz takie ogrodzenia w poszczególnych sklepach. Spodobały mi się w Leroy Merlin.
Myślę o czymś takim:
Jak jest jednak z impregnacją takiego ogrodzenia? NIe ma z tym problemu?
Ostatnio zmieniony poniedziałek 30 maja 2022, 12:35 przez kajman, łącznie zmieniany 1 raz.
Człowieku kto się grodzi od sąsiada strony z sąsiadem to trzeba żyć jak z teściową zero granic zero intymności zero płotów
-
- Kontakt:
Witam ja polecam deski elewacyjne kompozytowe https://xxxxxxxxxxxxxxxx/ bardzo fajnie i nowocześnie wyglądają.
-
Takim płotkiem i dodatkowo jeszcze bym dołożyła do tego tuje.