FORUM
PO ILE PASZE PEŁNOPORCJOWE
PO ILE PASZE PEŁNOPORCJOWE
CHCIAŁ BYM SIE DOWIEDZIEĆ PO ILE KUPUJECIE PASZE PEŁNOPORCJOWE TYPU GROWER,FINISZER I JAKĄ FIRME BYŚCIE POLECILI.
SORY ZA ZMIANE TEMATU
ŻYCZE WSZYSTKIM UŻYTKOWNIKOM FORUM SZCZEŚLIWEGO NOWEGO ROKU I WSZELKICH SUKCESÓW W RZYCIU ZAWODOWYM.
SORY ZA ZMIANE TEMATU
ŻYCZE WSZYSTKIM UŻYTKOWNIKOM FORUM SZCZEŚLIWEGO NOWEGO ROKU I WSZELKICH SUKCESÓW W RZYCIU ZAWODOWYM.
- Muchozolali
cenny pasz pełno porcjowych zalezą od tego
czy z dana firmą masz umowe na dostrczanie pasz
jaka masz forme płatnosci
i w jakiej formie jest dostrczna za worek dopłata ok 30-40zł
i tak
firma provimi
cenna katologowa pasza granulowna
starter cenna 1250 plus vat 3%
grower cenna 1150 plus vat
finszer cenna 1050 plus vat
obecnie niebede prowadział tuczu na finszer zewzglendu na tempo przyrostu.
jakosc paszy czyli trwałosc jest znakomita.
przyrost bardzo dobre.
jesli ktos chce wiecej wiedziec to podam nawet do bydła.
czy z dana firmą masz umowe na dostrczanie pasz
jaka masz forme płatnosci
i w jakiej formie jest dostrczna za worek dopłata ok 30-40zł
i tak
firma provimi
cenna katologowa pasza granulowna
starter cenna 1250 plus vat 3%
grower cenna 1150 plus vat
finszer cenna 1050 plus vat
obecnie niebede prowadział tuczu na finszer zewzglendu na tempo przyrostu.
jakosc paszy czyli trwałosc jest znakomita.
przyrost bardzo dobre.
jesli ktos chce wiecej wiedziec to podam nawet do bydła.
zgadzam sie z moimi przedmowcami moze i ta pasza wlasnej roboty jest drozsza ale przeciez zaden z nas sie nie oszuka i to co ma bycw recepturze to dajemy, co innego z paszami przemyslowymi przeciez oni kieruja sie tylko zyskiem czyli dla nich liczy sie zeby jak najtaniej wyprodukowac te pasze i chocby z tego wzgledu musza oszczedzac na jakosci bialka zastepujac soje tansza pasza bialkowa ( sruta rzepakowa , slonecznikowa itd.)
Dani napisał: "witam jak sie ma swoje zboze to jak najbardziej popieram robienie pasz w własnym zakresie ale jak ktos na bywa zboze w cenie 800 - 850 zł za tone to juz lepiej zakupic gotowa pasze"
Zboże z twoich zbiorów, czy te które kupiłeś na dzisiaj ma jednakową wartość, więc twój tok myślenia jeste trochę naciągany.
Zboże z twoich zbiorów, czy te które kupiłeś na dzisiaj ma jednakową wartość, więc twój tok myślenia jeste trochę naciągany.
-
ale dobre za 50 zł ktos bedzie kupowal i wozil jescze moze z 500 km w jedno strone jaja Panowie sobie robicie 500km x2 =1000km x2,5 =2500zł /25ton =100zł do tony no chyba ze w drodze powrotnej jescze moze trafi sie ładunek.
a dlaczeko nie napiszesz ze jak u mnie jest po 720 to i za 720 mam Tobie przywiesc

a dlaczeko nie napiszesz ze jak u mnie jest po 720 to i za 720 mam Tobie przywiesc
-