FORUM
Uprawa zboz
Uprawa zboz
wiem ze to czasopismo typowo hodowlane ale moze tu bedzie mozna sie wymieniac doswiadczeniem w uprawie zboz bo chyba nie tylko samymi swinkami zyjemy
interesuje mnie wszystko odnosnie uprawy rzepaku i aby nie zasmiecac forum zalozylem ten temat
interesuje mnie wszystko odnosnie uprawy rzepaku i aby nie zasmiecac forum zalozylem ten temat
Panowie, mamy dopiero 9 luty a wy juz panikujecie z wysiwewaniem nawozów.Wiadomo że jak najwcześniej wysiany nawóz zwieksza bardzo plon ale bez przesady, to jest luty!!!!
Jestem ciekawy co zrobią ci co wysiali juz nawozy i roślina sie obudziła i zaczeła pobierac składniki, a niech teraz przjdzie z nienacka mróz+ śnieg.
Jestem ciekawy reakcji rosliny a przedewszystkim rolnika jak pójdzie na pole i zobaczy co sie stało z roślinkami.
Powodzenia życze......
Jestem ciekawy co zrobią ci co wysiali juz nawozy i roślina sie obudziła i zaczeła pobierac składniki, a niech teraz przjdzie z nienacka mróz+ śnieg.
Jestem ciekawy reakcji rosliny a przedewszystkim rolnika jak pójdzie na pole i zobaczy co sie stało z roślinkami.
Powodzenia życze......
- marek mokwa
- Kontakt:
- marek mokwa
- Kontakt:
- marek mokwa
- Kontakt:
-
- Muchozolali
-