FORUM
CENY TRZODY
brzydal pisze:i sprzedawajcie rolnicy co macie bo za tydzień będa po 3zł jadą do nas świnie z dani niemiec i z całego wszechświata z kąd ja znam te teksty
Dokladnie tak bylo, w zeszly wtorek ludziska wozili prawie
caly dzien po 4 zl BRUTTO za zywa.
Dzis juz skupu nie bylo podobno nawet samochody
do przewozu zywca wystawili w internecie.POZDRAWIAM.
- WOJCIECH1236
- WOJCIECH1236
- WOJCIECH1236
-
- WOJCIECH1236
- WOJCIECH1236
prawo rynku, w tej chwili kupujemy w POLSCE drożej niż półtusze mogą przyjechać z Holandii czy przodki z Danii, więc dlaczego się wkurzacie że "rolników mają gdzieś"? Jak ja płacę za tanio to rolnik "ma mnie gdzieś" i sprzeda do konkurencji gdzie dostanie "drożej". Jak dostawcy Jandaru są za drodzy to handlowcy z ZM szukają tańszego towaru i to wysokiej jakości a nie takiego jak pisaliście kilka postów wcześniej - że jak tucznik nie chodzi i nie dojdzie do wagi to należy go wciągnąć. Zdrowego rozsądku życzę - WSZYSTKIM.WOJCIECH1236 pisze:masz na myśli Jandar??rej pisze:Witam, a u mnie zaklady ktore bily ok. 800 szt. dziennie
zamknely calkowicie uboj i sprowadzaja sobie poltusze
z holandii a rolnikow maja gdzies. Dodam ze w promieniu
30 km nie ma skupu, pieknie co nie?
Witam piszecie że zamówią z Belgi Danii czy jeszcze tam skadś tam tez nie ma głupców i nikt świń za darmo nie bedzie dawał, i w końcu ceny przeskoczą nasze. Mam znajomego w zakładach miesnych moze nie sa duze ale u nas znane rozmawialiśmy dziś i powiedział mi że prawdziwy kryzys ze świnia dopiero sie zacznie od września i kto wtedy będzie miał towar trochę zarobi. a wy panowie nie bójcie się konkurencji z zachodu to bzdury że maja lepszy towar i że produkuja taniej całego świata i europy nie wyżywią. A co do ceny 5+ Vat i dostawy na poziomie 25% zapotrzebowania. Pozdrawiam.
Chłopaki nie obraźcie się ale powiem coś co Wam się nie spodoba.
Ja nie znam się na produkcji tak dobrze jak Wy a Wy... nie przekonujcie mnie, że wiecie lepiej co i w jakich cenach jest oferowane na rynku.
Ja nie znam się na produkcji tak dobrze jak Wy a Wy... nie przekonujcie mnie, że wiecie lepiej co i w jakich cenach jest oferowane na rynku.
Na jakiej podstawie Panie kaciocha Pan to piszesz? Na podstawie tego co Ci "znajomy" powiedział? Może nawet w sekrecie? Może tak samo jak to że kto będzie mial towar we "wrześniu" ten zarobi? A może on CHCE żebyś tak myślał i powtarzał?kaciocha pisze: to bzdury że maja lepszy towar
-
http://www.zmduda.pl/?pid=84
nowy cennik Dudy
nowy cennik Dudy
- WOJCIECH1236
- WOJCIECH1236
ceny trzody
Witam.Okolice Piotrkowa Tryb ceny dla mniejszych producentów 4,80 z watem Towaru jak na lekarstwo. Pozdrawiam Alf 27
- marek mokwa
- Kontakt:
- WOJCIECH1236