FORUM
Firma PIAST
Firma PIAST
witam!
co sadzicie o firmie PIAST???
pytam bo zastanawiam sie czy brac od nich pasze
pozdrawiam
co sadzicie o firmie PIAST???
pytam bo zastanawiam sie czy brac od nich pasze
pozdrawiam
-
Piast
Namówił mnie diler mówił że taka dobra pasza a cena była dziwnie niska spróbowałem pierwszy i ostatni raz tej paszy nawet myszy i kury nie chcą jeść NIE POLECAM NIKOMU sąsiad krowiarz sie namówił to tak sie wkur.. ł mleko spadło po 2dniach podawania Jest to chyba mała lokalna wytwórnia i nie powina wychodzić w nowe tereny
U mnie na topie jest De heus lnb blatin provimi Podlaskie
Pozdrawiam
U mnie na topie jest De heus lnb blatin provimi Podlaskie
Pozdrawiam
Do HODOWCA 25
W pełni się z tobą zgadzam i rozumiem twoje rozczarowanie – w dzisiejszej dobie, gdy produkcja jest i tak poniżej kosztów opłacalności - ktoś wciska taką chałę. Za dystrybucje ich produktów dla hurtowni oferują darmowe auto i reklamę w gazetach w zamian za współprace. Nie tędy droga koledzy........
He, he "mała lokalna wytwórnia " dobre. Hoduje drób na ich paszach i moge szczerze powiedzieć że mam doooosknałe wyniki. Sąsiad bierze od nich do świnek i jakoś nie narzeka. Pewnie kupiłeś coś z taniej linii przeznaczonej dla tych co mają po trzy swinki ala uniwersal. mają trzy zakłady a ten z którego biorę produkuje 10 tyś ton miesięcznie - to a propo mała lokalna :)
-
jestem hodowcą, który stosuje koncentraty tej firmy prawie dwa lata i złego słowa nie mogę powiedzieć, stosuję konc. odsadzeniowy prosiak 25% i konc. pwt plus, są też tańsze produkty, ale ja wybrałem te. Średnia mięsność za ubiegły rok to 57,8%. wielkość tuczu jednorazowo w 3 grupach wiekowych to ok 800 sztuk
-
handluje paszami tej firmy ponad 2 lata i nadal handluje czyli wszystko jest ok, posiadam też samochód z piastai muszę powiedzieć, że jest to pierwsza firma, która na tak korzystnych warunkach tego typu akcje zrobiła. do szymka- wiele jest firm, które propagują taki typ sprzedażyi nie są one po to, żeby przy pkazji wepchnąć szajs. Ja bez samochodu sprzedawałem w granicach 100 ton towaru, z czego 40 ton to koncentraty. i dl;a moich kolegów z tego samego wózka, nieźle można na piaście zarobic, ja nie narzekam. apropo jest to firma, która uruchamia 4 mieszalnie w polsce, a każda z dotychczasowych produkuje ok 10000 tyś ton miesięcznie, warto się zastanowić
-
Piast
Roberto jeśli ta pasza taka dobra to podaj ceny na pasze i koncentraty
ja stosowałem ich pasze i mam złą opinie być morze sie mylę ale umnie w okolicy nikt ich nie stosuje nawet diler zmienił firmę
to chyba coś nie tak z
z jakiego regionu jesteś
Pozdrawiam
ja stosowałem ich pasze i mam złą opinie być morze sie mylę ale umnie w okolicy nikt ich nie stosuje nawet diler zmienił firmę
to chyba coś nie tak z
z jakiego regionu jesteś
Pozdrawiam
-
-
WIELKOPONIANIN
KOLEGO TY CHYBA SPRZEDAJESZ PASZE ALBO JESTEŚ PRZEDSTAWICIELEM TEJ FIRMY KTOŚ TU CHYBA KŁAMIE
-
Re: Firma PIAST
Odkopałem stary temat jako że już trochę czasu minęło od ostatniego posta to mam pytanko związane z tą firmą, warta uwagi ? jak z jakością ? karmi ktoś tym to może niech się wypowie
Re: Firma PIAST
stosuje ktoś koncentrat "trzoda max z rybą" 42 % białka ???
albo "uniwersal sojowy" ???
albo "uniwersal sojowy" ???