FORUM
Dostawa
-
Usuwam moje posty widząc iż dyskusja idzie w złym kierunku. Podtrzymuje to co pisałem iż zbieżność pierwszej litery nazwiska jest zupełnie przypadkowa z nazwiskiem Pana Grzegorz (liczę na wyrozumiałość z jego strony) . Chcąc pobudzić uczestników forum do dyskusji zainicjowałem swojego rodzaju spisek który kończy się niepotrzebną aferą. (Niektórzy z kolegów zamiast hodować świnki powinni biura detektywistyczne założyć i tam szukać kasy
) Dla pozostałych udzielam wszelkich informacji przez PW.
Pozdrawiam życząc udanej dyskusji, Wesołych Świąt spędzonych w gronie rodzinnym i Szczęśliwego Nowego Roku.
Grzegorz Cioch
Wielkopolska

Pozdrawiam życząc udanej dyskusji, Wesołych Świąt spędzonych w gronie rodzinnym i Szczęśliwego Nowego Roku.
Grzegorz Cioch
Wielkopolska
Szanowny Panie Grzegorzu!
Dziękuję Panu w imieniu Forumowiczów i swoim za bardzo eleganckie zakończenie tej nasiennej afery.
Muszę przyznać, że przez cały okres trwania Forum po raz pierwszy znalazł się ktoś, kto miał tyle cywilnej odwagi, aby zachować się w tak dżentelmeński sposób. Brawo! Jestem pełen uznania dla Pana!
A bywały tu już różne problemy....
Życzymy Panu również Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku!
A ponieważ jest Pan dużym producentem świń (120 loch), serdecznie zapraszamy na Forum.
Dziękuję Panu w imieniu Forumowiczów i swoim za bardzo eleganckie zakończenie tej nasiennej afery.
Muszę przyznać, że przez cały okres trwania Forum po raz pierwszy znalazł się ktoś, kto miał tyle cywilnej odwagi, aby zachować się w tak dżentelmeński sposób. Brawo! Jestem pełen uznania dla Pana!
A bywały tu już różne problemy....
Życzymy Panu również Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku!
A ponieważ jest Pan dużym producentem świń (120 loch), serdecznie zapraszamy na Forum.