FORUM
CENY TRZODY
-
- mytotoksyna1
- marek mokwa
- Kontakt:
kolego do maja jest 3 miesiące czyli mniej wiecej tyle czasu ile z dzisiejszego prosiaka robi sie tucznik nadający sie do uboju Mowiąc o dobrych cenach w maju Pani Monika szuka debila ktory by kupil od niej dzisiaj prosiaka bo przeciez biznes musi sie krecicprosiaq pisze:monikaa na jakiej podstawie sądzisz że w maju będą dobre ceny? Czyżby na podstawie małej ilości przywożónych prosiaków w ostatnim czasie?

cofnij sie do postow z jesieni i przeczytaj ze tam tez bylo pisane ze w styczniu i lutym bedzie dobra cena

a to jest najlepsze !!!
przywiezc do Polski kilka milionow szt prosiaka , zatrzymac eksport zywych swin za granice jak to jest w obecnej chwili i pozamykac zaklady miesne
allleeeeee cyyyyyyyyyyyrk !!!
http://www.netbrokers.pl/news.php?&arty ... 12&dzial=1
ciekawe jaka cena bedzie za kilka miesiecy ?
cos mi sie wydaje ze moze byc z tego kupa smrodu
przywiezc do Polski kilka milionow szt prosiaka , zatrzymac eksport zywych swin za granice jak to jest w obecnej chwili i pozamykac zaklady miesne

allleeeeee cyyyyyyyyyyyrk !!!

http://www.netbrokers.pl/news.php?&arty ... 12&dzial=1
ciekawe jaka cena bedzie za kilka miesiecy ?
cos mi sie wydaje ze moze byc z tego kupa smrodu

baraki ja nie panikuje tylko stwierdzam fakty a apropo Pini to nie mysl sobie ze on buduje tu ubojnie zeby kupowac moje czy Twoje tuczniki i tym nakrecac cene w kraju . Znając zycie to będzie importowal towar jak wszystkie duze zaklady a jedyną rzeczą ktora bedzie mocno odczuwalna przez polakow to bedzie smrod z odpadow , z resztą pozyjemy - zobaczymy
-
to Ci zazdroszcze bo na mojej fakturze widnieje data 15.12. 2009!!!!!!!!!!!!!! i kasy ani widu ani słychu ,no ale to nie ten sam zakład tylko firma pewnego pana , który w styczniowym wydaniu Top Agrar zapewniał ze wszystko jest pod kontrolaMateo_231189 pisze:Co do terminow płatnosci PMB Bialystok to sprzedane byly 18.01.2010(poniedzialek) , tego samego dnia sie dzwoni i we czwartek , piatek kasa na koncie..