FORUM
CENY TRZODY
-
Jak to mają spaść przecież nasza nieomylna wyrocznia pani Monika przewidywała iż w maju to cena będzie wysoka, a do maja to tylko 1 miesiąc więc gdyby cena chciała słuchać pani Moniki to powinna powolnymi kroczkami człapać się w górę. Ja tam więżę naszej wyroczni i tuczniki z kwietnia zostawiam na maj a tym co mają być na czerwca podaje EPO oraz sterydy żeby załapały się w maju.arek pisze:chodzą słuchy ze od poniedziałku maja spaść ceny o ile czort wie
-
-
-
haha ,a dzis otrzymalem wycene Dudy z ostatniej sprzedazy i pare sztuk wyszlo po 38% miesnosci !!!!!!!!!!!!!!!!! jutro wysylam im kase na zycie bo widze ze rodzinka nie ma pieniedzy na zycie
poprostu rece opadaja widac te miliony to my bankom oddamy ,ale juz nie dlugo jeszcze raz im sprzedam i po umowie i nigdy wiecej

-
- Muchozolali
pare to zanaczy ileandre pisze:haha ,a dzis otrzymalem wycene Dudy z ostatniej sprzedazy i pare sztuk wyszlo po 38% miesnosci !!!!!!!!!!!!!!!!! jutro wysylam im kase na zycie bo widze ze rodzinka nie ma pieniedzy na zyciepoprostu rece opadaja widac te miliony to my bankom oddamy ,ale juz nie dlugo jeszcze raz im sprzedam i po umowie i nigdy wiecej
a moze maciory sprzedałes
swina w p to na oko sie rzuca
poz
po moich 5 telefonach wczoraj zostalem " zaproszony" do p. Ograbka ,dzis byla owa wizyta po ktorej i tak nic sobie nie obiecalem bo troche lat juz w tym interesie siedze i raczej naiwny nie jestem ,dlugo by opowiadac ale wszystko zmierzalo do tego ze problem jest u mnie . Ja jednak tez sie przygotowalem do tej rozmowy i przedstawilem wyceny za caly miniony rok i ktore srednie ksztaltowly sie miedzy 56-58 % i co ? ano nic dowiedzialem sie bowiem ze tamci napewno licza inaczej srednia ,a wogole najlepiej jakbym wzial warchlaka od nich ,pasze itd, reszte mozna sie domyslec (niewolnik na wlasnym podworzu)
- Muchozolali
przecież to jest nie poważny człowiek powiedział bym troche inaczej ale to juz niech zostnie miedzy nami.andre pisze:po moich 5 telefonach wczoraj zostalem " zaproszony" do p. Ograbka ,dzis byla owa wizyta po ktorej i tak nic sobie nie obiecalem bo troche lat juz w tym interesie siedze i raczej naiwny nie jestem ,dlugo by opowiadac ale wszystko zmierzalo do tego ze problem jest u mnie . Ja jednak tez sie przygotowalem do tej rozmowy i przedstawilem wyceny za caly miniony rok i ktore srednie ksztaltowly sie miedzy 56-58 % i co ? ano nic dowiedzialem sie bowiem ze tamci napewno licza inaczej srednia ,a wogole najlepiej jakbym wzial warchlaka od nich ,pasze itd, reszte mozna sie domyslec (niewolnik na wlasnym podworzu)
jeszcze troche to to beda szukac swin w polu tak w bydła.
sami do ciebie przyjada i bedzie cena odpowiednia kasa do reki.
poz