FORUM
KUPIE-SPRZEDAM-ZAMIENIE SPRZET MASZYNY
- marek mokwa
- Kontakt:
- marek mokwa
- Kontakt:
wiesz....nie kazdy peugeot tyle da rade przejechac...w ogole dla samochodu to nielada wyczyn
CO TAM NAVARA, CO TAM RAM....TRZEBA BYLO KUPIC THE JASZCZOMBIA
http://moto.allegro.pl/item1012729639_n ... czomb.html
Nie lada wyczyn? 260 tys. ? Nie wiem jak dbasz o samochod, ale jak tak ze po takim przebiegu juz nie daje rady to biedny ten Twoj sprzet rolniczy. Jesli z gory zakladacie ze to nie jest prawdziwy przebieg i, ze samochod juz ledwo zyje, to wydaje mi sie, ze umieszczanie tu jakich kolwiek ogloszen nie ma najmniejszego sensu, z gory stwierdzacie ze wszystko bedzie zuzyte lub zepsute. Tyle w temacie. Pozdrawiam.pysiek99 pisze:wiesz....nie kazdy peugeot tyle da rade przejechac...w ogole dla samochodu to nielada wyczyn
mieszalnik do pasz sprzedam
Sprzedam linie do produkcji pasz ( Okonek )w skład zestawu wchodzą:
1. mieszalnik pionowy 1 tona z bocznym odpyleniem
2. śrutownik ssąco - tłoczacy 15 KW
3. zbiornik na zboże z waga mechaniczną
4. żmijka do transportu zboża do zbiornika
Całość jest w stanie dobrym, śrutownik po gruntownym remoncie. Sprzedaję bo kupiłem Zuptora. Sugerowana cena to 5500 zł.
Kontakt pod nr. tel. 695172505, woj. łódzkie
1. mieszalnik pionowy 1 tona z bocznym odpyleniem
2. śrutownik ssąco - tłoczacy 15 KW
3. zbiornik na zboże z waga mechaniczną
4. żmijka do transportu zboża do zbiornika
Całość jest w stanie dobrym, śrutownik po gruntownym remoncie. Sprzedaję bo kupiłem Zuptora. Sugerowana cena to 5500 zł.
Kontakt pod nr. tel. 695172505, woj. łódzkie
-
-
Sprzedam siewnik do zboża 3m ,29 rurek ,masywny , z dwóch konnych ,z tyłu brony , ławka szerokości 40 cm , ławka i brony składane na siewnik do transportu lub przechowywania jeśli jest mało miejsca w garażu , można je oczywiście całkiem odczepic . Idealny do współpracy z ciągnikami o mocy 40-80 KM ,realna wydajnośc siania to 1,5 ha na godzinę .tel.781-304-121
- marek mokwa
- Kontakt:
-
arek
mogę się wypowiedzieć na temat mccormick, a d okładnie na temat mtx 125, to chyba cos takiego jak cie interesuje. Osobiście nie mam, ale mój bardzo dobry przyjaciel ma, i drugi gość ma dwa mtx 125 i jeszcze 100 konny tez mc cormick, powiem ci tyle dziadostwo, strasznie wali w nich się elektryka, problemy z podnośnikiem i rewersem to chleb powszedni, silnik maja na comon reil, tez sa z nim problemy, ogolnie lubi cos sie urwac, u kumpla ostatnio urwało się ramię podnośnika, fakt ciaga nim obrotówki portingera na zabezpieczeniu hydraulicznym. Ten sam kumpel ostatnio przyprowadził 15 letniego używanego jd, a mc cormik jego ma 5 lat, i powiedeział żę innego jak jd to już nie chce. Nawet jeździłem tym mtx 125 kilka dni u nich przy kuku, to powiem że w jeździe nawet przyjemny. Ale serwis drogi, i jest dość mocno awaryjny
mogę się wypowiedzieć na temat mccormick, a d okładnie na temat mtx 125, to chyba cos takiego jak cie interesuje. Osobiście nie mam, ale mój bardzo dobry przyjaciel ma, i drugi gość ma dwa mtx 125 i jeszcze 100 konny tez mc cormick, powiem ci tyle dziadostwo, strasznie wali w nich się elektryka, problemy z podnośnikiem i rewersem to chleb powszedni, silnik maja na comon reil, tez sa z nim problemy, ogolnie lubi cos sie urwac, u kumpla ostatnio urwało się ramię podnośnika, fakt ciaga nim obrotówki portingera na zabezpieczeniu hydraulicznym. Ten sam kumpel ostatnio przyprowadził 15 letniego używanego jd, a mc cormik jego ma 5 lat, i powiedeział żę innego jak jd to już nie chce. Nawet jeździłem tym mtx 125 kilka dni u nich przy kuku, to powiem że w jeździe nawet przyjemny. Ale serwis drogi, i jest dość mocno awaryjny
- WOJCIECH1236
-
-
jest jeszcze kwestia podejscia operatora do maszyny , wiele usterek spowodowanych jest niewlasciwym uzytkowaniem ,arek pisze:w Bednarach oglądałem z silnikiem iveco trochę mnie załamaliście bo cena przystępna i ładnie wyglądał a to okazuje się ze taki mały bubel
w mojej okolicy jest pelno przeróznych traktorów ( prawie wszystkie nowe od dilera) i duzo problemow ludzie mają z elektroniką coraz to slychac ze cos sie dzieje to w tym to w tamtym, moim zdaniem czym bedą starsze te ciągniki tym wiecej awarii z elektroniką chociaz mechanicznie teraz wszystko produkują aby na sztukę nie tak jak kiedys
-