FORUM
CENY TRZODY
-
Andrzej1611
-
Michał100ha
-
Michał100ha
Moja siostra prowadzi z rodziną gospodarstwo warzywne ,mają kilka komór chłodniczych .Przed wstawieniem warzyw do komory agregaty pracują kilka dni,aby ściany się wychłodziły .
Tak samo musieli postąpić z dioksynami ,gdy zostały zamrożone żaden zakład tego nie ruszy ,bo poniósł poważne koszty .
Gdyby udało się przytrzymać wszystkim choćby tydzień ,zobaczyli byście jak by dostali sraczki.
Tak samo musieli postąpić z dioksynami ,gdy zostały zamrożone żaden zakład tego nie ruszy ,bo poniósł poważne koszty .
Gdyby udało się przytrzymać wszystkim choćby tydzień ,zobaczyli byście jak by dostali sraczki.
-
mateuszkonrad
- Kontakt:
U mnie w wiosce na spędzie było 3.10 zł już w tym tygodniu; ruch był o 100% większy niż normalnie - wszyscy panicznie się wyprzedawali ze świnek, nic dziwnego że w nadchodzącym tygodniu będzie słaby ruch bo tucznik był sprzedany w tym tyugodniumateuszkonrad pisze:Cennik skupu żywca w województwie wielkopolskim na poniedziałek: 3,10-3,70 zł (netto). 0,10 zł w dół w porównaniu z poprzednim tygodniem (cena minimalna).
Bardzo duża ilość towaru sprowadzona z zagranicy, stąd mały popyt i słaby ruch na rynku wewnętrznym w Polsce.
Cóż za miłą niespodzianka od poniedziałku he
http://www.pkmduda.pl/index.php?pid=84. może jeszcze wzrośnie.
Ty mnie wcześniej obraziłeś więc nie udawaj takie niewiniontko!!!Grzesiek pisze:Jak mnie nie znasz to nie obrażaj. Nie na jednym strajku i blokadzie już byłem bo hoduję świnie ponad 25 lat i jak bym nie wiedział że tak jest to bym nie pisałloyer pisze:Nie mierz wszystkich swoją miarą!Grzesiek pisze:A deklarują ci którzy akurat nie mają na sprzedanie
-
PO-pulista
To się nadaję do Agrobiznesu tylko jak znam życie TVP nie zacytuje tego postu na bank, przecież nie można obrażać naszych przedsiębiorców czytaj spekulantów i drobnych cwaniaczków.jaqbn pisze:Do hymnu :
..Marsz , marsz do Dudy !!!!
do zakładu obłudy,
za twoiiim cennikiem,
złonczym się z komornikiem.
Agrobiznes to jest narzędzie rządu (jak z resztą cała TV)i całej otoczki świńskiej branży służące do rozpowszechniania mylnej propagandy która źle wpływa na producentów a co dopiero na konsumentów! Wszyscy którzy się znają wiedzą że tam mówią co chcą, zresztą jest takie stare powiedzenie:
"kłamcie, kłamcie a coś z tego zostanie"
"kłamcie, kłamcie a coś z tego zostanie"
-
mateuszkonrad
- Kontakt: