FORUM
CENY TRZODY
Ze swoich ferm z Nowego Światu i z innych zawsze w Niedzielę ciągnąwojce pisze:Peron pisze:Może z niemcowni?
jutro sie okarze jak cennik Dudy opadnie to wiadomo skąd przyjechały ,prezes znalazł jakieś tanie źródło ,choć mogły jechać ,z jakiegoś gospodarstwa kontraktowego niemcy chyba nie bardzo w niedziele pracują
- Muchozolali
jakby ktoś miał znajomości u hakerów po ogłoszeniu w poniedziałek przez dudę zaraz zmienił cennik ( i zablokował zmiany na stronie) wg propozycji z tego forum to nie jeden z pośredników przecierałby oczy i pewnie telefony w wielu miejscach się rozdzwoniły dlaczego duda tyle daje.brzydal pisze:w dupie z dudą i jego zasranym cennikiem my tu mamy swój cennik i tego się trzymajmy
-
mateuszkonrad
- Kontakt:
28-02-2011 Rynek tuczników w Polsce.
Ceny skupu tucznika uzyskane w poniedziałek – 28.02.2011 z ubojni, zakładów mięsnych oraz innych źródeł krajowych, wahają się w granicach: od 3,40 do maksymalnie 4,40 zł/kg (netto), a na wbc w klasie E: 4,55-5,40 zł/kg w cenniku podstawowym, bez premii.
Treść całego artykułu oraz szczegółowy wykaz cen dostępne na:
http://www.cenyrolnicze.pl
Ceny skupu tucznika uzyskane w poniedziałek – 28.02.2011 z ubojni, zakładów mięsnych oraz innych źródeł krajowych, wahają się w granicach: od 3,40 do maksymalnie 4,40 zł/kg (netto), a na wbc w klasie E: 4,55-5,40 zł/kg w cenniku podstawowym, bez premii.
Treść całego artykułu oraz szczegółowy wykaz cen dostępne na:
-
agrorolnik
cena trzody
ile za tucznika pomorskie
-
robertbalewski5
- Kontakt:
-
maciejatym
-
robertbalewski5
- Kontakt:
-
rolnik sam w dolinie
chyba oddałeś do Mościszek i ci dopisali tą mięsność co mi ostatnio ukradli:)swiją drogą już ode mnie świń nie dostaną bo rżną na mięsności i na wyboju jak żąden inny zakład!!!!!!!terminy też żadna rewelacja a jak zadzwonisz na skup zareklamować wyniki to pan adam zrobi z ciebie głupca co opasa świnie zmienia paszę i w ogóle nie wie nic o świnkach albo powie tak wyszła a to ie moja wina i nic na to nie poradzę!!!!!Szef skupu też nie jest pomocny.no to się wylałem a co zrobieci z tą wiedzą to wasze !!!!pozdrawiam i njeszcze raz odradzam
chyba oddałeś do Mościszek i ci dopisali tą mięsność co mi ostatnio ukradli:)swiją drogą już ode mnie świń nie dostaną bo rżną na mięsności i na wyboju jak żąden inny zakład!!!!!!!terminy też żadna rewelacja a jak zadzwonisz na skup zareklamować wyniki to pan adam zrobi z ciebie głupca co opasa świnie zmienia paszę i w ogóle nie wie nic o świnkach albo powie tak wyszła a to ie moja wina i nic na to nie poradzę!!!!!Szef skupu też nie jest pomocny.no to się wylałem a co zrobieci z tą wiedzą to wasze !!!!pozdrawiam i njeszcze raz odradzam
Pokaż zakład który nie oszukuje w mniejszym lub w większym stopniu ,jeździ ktoś na badanie miesności i sprawdza pracowników ?? chyba nie więc każdy zakład sobie skubnie ze sztuki to pare kilo to mięsnośćmaximkaa pisze:chyba oddałeś do Mościszek i ci dopisali tą mięsność co mi ostatnio ukradli:)swiją drogą już ode mnie świń nie dostaną bo rżną na mięsności i na wyboju jak żąden inny zakład!!!!!!!terminy też żadna rewelacja a jak zadzwonisz na skup zareklamować wyniki to pan adam zrobi z ciebie głupca co opasa świnie zmienia paszę i w ogóle nie wie nic o świnkach albo powie tak wyszła a to ie moja wina i nic na to nie poradzę!!!!!Szef skupu też nie jest pomocny.no to się wylałem a co zrobieci z tą wiedzą to wasze !!!!pozdrawiam i njeszcze raz odradzam
-
mateuszkonrad
- Kontakt:
Ceny skupu tuczników w Wielkopolsce z dzisiaj (01.03.2011) na wagę żywą wahają się w granicach: 3,60-4,40 zł/kg (netto).
Ubojnia w łódzkim: 3,70-4,20 zł/kg netto.
Szczegóły na:
Ubojnia w łódzkim: 3,70-4,20 zł/kg netto.
Szczegóły na:
-
robertbalewski5
- Kontakt:
-
robertbalewski5
- Kontakt:
- marek mokwa
- Kontakt:
-
robert0169
-
robert0169
Też raz do nich sprzedałem i potwierdzam to co piszesz ,nie wspominajac juz ze jak dzwoniłem nastepnego dnia o 15 jak wyszły to sie dowiedziałem że jeszcze sa na wybiegu ,ALE COŚ TAM PANU ZROBIMYmaximkaa pisze:chyba oddałeś do Mościszek i ci dopisali tą mięsność co mi ostatnio ukradli:)swiją drogą już ode mnie świń nie dostaną bo rżną na mięsności i na wyboju jak żąden inny zakład!!!!!!!terminy też żadna rewelacja a jak zadzwonisz na skup zareklamować wyniki to pan adam zrobi z ciebie głupca co opasa świnie zmienia paszę i w ogóle nie wie nic o świnkach albo powie tak wyszła a to ie moja wina i nic na to nie poradzę!!!!!Szef skupu też nie jest pomocny.no to się wylałem a co zrobieci z tą wiedzą to wasze !!!!pozdrawiam i njeszcze raz odradzam
- Muchozolali
-
Mariusz1986