FORUM
CENY TRZODY
-
robertbalewski5
- Kontakt:
To bracie ładuj je przywoz u nas słowak kupuje co popadnie a jeszcze wiosny nie ma ,nie mogę sie od nich ogonocROLAS 222 pisze:Prosieta takie rynkowe 100- 120 szt cena do gory ale prosiat wydaje mi sie ze jest duzoniecew8 pisze:A jaka cena prosiąt ? u nas cena do góry widac poważne braki prosiąt.Tucznik 3,90-4 zł żywa brutto .
-
robertbalewski5
- Kontakt:
http://www.rolpetrol.com.pl/ przeczytajcie pierwsze dwa artykuły na temat zboża .
o Tym jak to jednego dnia drożeje a potem tanieje:
niech sie zdecydują w końcu.
o Tym jak to jednego dnia drożeje a potem tanieje:
lukas1982 pisze: Jaki ZM tyle zapłaci ?
Nauczmy się pisać jaki ZM ile daje!! czy to takie trudne?
Jeżeli piszę zakłady, to znaczy, że nie jeden. Wcześniej napisałem, że jest to z zastrzeżeniem "dam ci tyle, tylko nikomu nie mów".
Bez wskazania zakładu mogę pisać, ze wskazaniam nie napiszę, bo mam jakieś układy, które bym naruszył, a pracowałem na nie kilkanaście lat.
Na moim miejscu, sądzę, że nikt by się z takimi informacjami nie wychylił, a piszę tylko z sympatii do szanownych forumowiczów.
Dla mnie taka informacja od gofra jest duzo cenniejsza od informacji typu "skup 3,60 - pomorskie". Wiadomo ze jak jemu daja 5,7 to znaczy ze mozna z zakladami negocjowac conajmniej do tej ceny, a jak nie chca tyle dac to trzeba poszukac SAMEMU innego zakladu. Ze swojej strony dziekuje gofrowi
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Mr. Danny Boy
-
Mr. Danny Boy
Vicia co ja bede sie z toba dyskutowac jak dzis oddaje za 5,7. Poza tym nie twierdze ze informacja o skupach jest niepotrzebna jest potrzebna ale info o najwyzszych cenach (nawet jezeli nie znamy odbiorcow) tez nam duzo daja. Jak z tego nie korzystasz to nie korzystaj ale nie bron ludziom sie wypowiadac bo moze dla ciebie to bujda ale dla wielu nie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Tak można napisać o każdej informacji na tym forum. Znaczna większość z nas jest tu anonimowa. Do czytającego należy to, co z daną informacją może zrobić. Czy może mieć z niej jakiś użytek, czy jest mu nieprzydatna, czy w ogóle w nią nie wierzy. Przecież nie znamy się wszyscy z imienia i nazwiska, ani z tego, czy któryś z nas nie jest fantastą, albostaś76 pisze:gofer jak nie podajesz zakładu to się nie dziel z nami tą ceną ,bo nie jest to nikomu potrzebne , a przy takiej argumentacji to możesz sobie pisać.....
np jak pisze wojce nie jest np handlarzem, albo przedstawicielem zakładu piszącym dla zmyłki pod kilkoma nickami.Bo gofer to pośrednik i ma układy z zm jak większość handlarzy i nie może powiedzieć kto tak mu płaci
I, myślę, zawsze trzeba to mieć na względzie.
zboza paszowego jest w pip a konsumpcyjne będą widowac zeby podniesc ceny pieczywa a tym samym zwiekszyc wpływy podatków do korytka , a jako winowajce drogiego pieczywa będzie wskazany rolnik i pogoda na tym polega spekulacjavicia1223 pisze:http://www.rolpetrol.com.pl/ przeczytajcie pierwsze dwa artykuły na temat zboża .
o Tym jak to jednego dnia drożeje a potem tanieje:![]()
- Muchozolali
-
andrzej-guzik
Mam takie pytanko do ADMINA czy można wyłapać takie wynalazki które działają na forum pod postacią kilku nicków i powodują zamęt zwłaszcza w dziale cen???? Czy można ich wykryć np. po IP???gofer pisze:np jak pisze wojce nie jest np handlarzem, albo przedstawicielem zakładu piszącym dla zmyłki pod kilkoma nickami.
I, myślę, zawsze trzeba to mieć na względzie.
-
mateuszkonrad
- Kontakt:
04-03-2011 Ceny skupu tuczników w Danii na 10. tydzień 2011 roku (07.03.-13.03).
W nadchodzącym tygodniu (07.03.-13.03.) notowania cen świń rzeźnych w Danii za wbc klasy E pozostaną bez zmian w stosunku do bieżącego tygodnia (28.02.-06.03.) i będą wynosić: 9,60 DKK, czyli 5,12 zł/kg (wg NBP z dnia 03.03.2011, 1 DKK= 0,5334 zł).
Szczegóły na:
http://www.cenyrolnicze.pl
W nadchodzącym tygodniu (07.03.-13.03.) notowania cen świń rzeźnych w Danii za wbc klasy E pozostaną bez zmian w stosunku do bieżącego tygodnia (28.02.-06.03.) i będą wynosić: 9,60 DKK, czyli 5,12 zł/kg (wg NBP z dnia 03.03.2011, 1 DKK= 0,5334 zł).
Szczegóły na:
http://www.cenyrolnicze.pl
-
andrzej-guzik
-
robertbalewski5
- Kontakt: