FORUM
CENY TRZODY
-
Marcin1606
-
marylakulasinska
-
Marcin1606
-
marylakulasinska
0909Głupich rolników też nie ma !!!0909 pisze:jelonek nie wierz tym głupotą niema głupich szefów w zakładach nikt darmo kasy nie wywala, niech cieszą sie że o tumanili forum.jelonek pisze:Maryla gdzie Twoje kosmiczne ceny tylko 10 20 groszy więcej niż inni, coś tu nie gra
przepraszam za mocne słowa ale taka jest prawda
Producenci i hodowcy trzody chlewnej nie są instytucją charytatywną dla takich jak TY!!!!
I jeszcze jedno - Wez kilka lekcji od V8Power odnośnie pisania ogłoszeń cen
-
stan1069@o2.pl
-
stan1069@o2.pl
-
mateuszkonrad
- Kontakt:
-
Marcin1606
Obserwując to co wyrabia makaroniarz to jest taktyka włóskiej mafi prubuje wszystkich sklucic. Ostatnio romawialem z moim posrednikiem co wozi do niego cytuje z tym czlowiekiem nieda sie juz handlowac robi co hce na wydruku jeden swintuh maly drugi za durzy a towar mialem tym razem bardzo ruwny ciekawe jak długo tak pogra.
cena u posredników co worządo pini na ten tydzien5 40 do5 50
farmer24 pisze:Obserwując to co wyrabia makaroniarz to jest taktyka włóskiej mafi prubuje wszystkich sklucic. Ostatnio romawialem z moim posrednikiem co wozi do niego cytuje z tym czlowiekiem nieda sie juz handlowac robi co hce na wydruku jeden swintuh maly drugi za durzy a towar mialem tym razem bardzo ruwny ciekawe jak długo tak pogra.
nie wybiegał bym z takimi daleko idącymi prognozami, a Twój pośrednik niestety kłamał. sorry ze się czepiam ale jest taka funkcja do poprawiania błędów - jak Ci się podkreśla czerwoną kreseczką to znaczy ze masz błąd klikając prawym przyciskiem myszy wybierasz odpowiedni wyraz i poprawiasz go.
wczoraj juz to pisałem ale napiszę jeszcze raz- 4,90 najniższa cena za chłam. 5-5,1 normalna cena- odbiory po 10-20szt
Masz racje i taka klateczka wywiezie 120 szt a w małej klateczce było 5 szt , wiec tuczników nam nie braknie i kurs euro jest raczej niekorzystny do wysokich cen tucznika , tylko do importuBobo pisze:Ci co importują to raczej klateczkami juz nie woża tylko klatki do nich przyjeżdzaja. A po tej cenie warchlaka skończyły się wstawienia hobbystów
- mytotoksyna1
sos
Potwierdzam !!W obecnej chwili tzn. w 2012 7 lutego mamy pogłowie trzody chlewnej takie samo , podobne ilościowo jak zaraz po zakończeniu drugiej wojny światowej w 1945 roku .Smutne to ,ale prawdziwe.... 
brak ci wychowania ,ja cie nie obrażam nie mam zamiaru z tobą dyskutowaćbrzydal pisze:oj wasze niedoczekanie co ty wogle chrzanisz 0909 mamy w kraju pogłowie około 13mln sztuk trzody gdzie w normalnych czasach dochodziło do 20 mln a ty pier...sz że świnie się masowo na skupach pojawią nie lubie wchodzic w spory aly ty kłamco i podzegaczu parszywy sam pchasz sie w gips
życie ci człowieku udowodni ! daj ci boże i 7 zł żywiec , ale trzeba być realistą , a nie wyzwiskami na forum popisywać sie
Pogłowie niskie tylko czemu zboże jest drogie ? kto to zjada i czemu w pini jest tyle świni ?
Przed chwilą załadowane 60 sztuk po 5,60 -2% . Miało być 30 , pojechało 60 i z wielkimi pretensjami ze nie więcej , bo na jutro dla kogo innego zostało całe auto . Gdy się zapisywałem miało być pod dostatkiem i mnie wcisnęli podobno na siłę . Jest świń pod dostatkiem , tylko wszyscy więksi i mniejsi handlarze szukają na siłę .
Przyjacielu 09 ;Cię , Ci, Ty , wszystko forma grzecznościowa , piszemy z dużej litery .
Przyjacielu 09 ;Cię , Ci, Ty , wszystko forma grzecznościowa , piszemy z dużej litery .
Przyjacielu jak będę na polskim w klasie to dostosuje sie , ale jak kogoś tą formą obraziłem to bardzo przepraszammietko75 pisze:Przed chwilą załadowane 60 sztuk po 5,60 -2% . Miało być 30 , pojechało 60 i z wielkimi pretensjami ze nie więcej , bo na jutro dla kogo innego zostało całe auto . Gdy się zapisywałem miało być pod dostatkiem i mnie wcisnęli podobno na siłę . Jest świń pod dostatkiem , tylko wszyscy więksi i mniejsi handlarze szukają na siłę .
Koledzy - dajcie sobie spokój z tym 0909 - szkoda waszych nerwów .
Niech sobie pisze te bzdury , Pini to mafia i kazdy to wie , ze z nim bezposrednio sie nie handluje .
Cena w góre idzie i koniec gadki , a warchlaki z importu listopadowego jakie byly to spytajcie Konrado , Jagienki i Moniki to wam powiedza .
Niech sobie pisze te bzdury , Pini to mafia i kazdy to wie , ze z nim bezposrednio sie nie handluje .
Cena w góre idzie i koniec gadki , a warchlaki z importu listopadowego jakie byly to spytajcie Konrado , Jagienki i Moniki to wam powiedza .