Witam
Tak jak w temacie mam pytanie co polecacie?Mam loszki PBZ zawsze miałem pietrainy ,ale teraz zastanawiam się nad PIC em . Najlepiej gdyby wypowiedziałby się hodowca PIC ów bo nic o nich nie wiem.
Kolego pierwsze zasadnicze pytanie ile posiadasz loch? PIC to rasa bardzo wymagająca, zastanów się czy masz odpowiednie warunki na hodowle tej rasy. Czy nie jesteś zadowolony z wyników po pietrainie?
Pytasz o zakup knura czy nasienia ? Na 10 loch trzymanie knura to kompletny nonsens ekonomiczny , ceny knurów w PIC zaczynaja się powyżej 2500 zł.
Nasienie PIC kupisz w ich autoryzowanych stacjach Wetrol lub Skotniki !
Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Ściśle niezbędne ciasteczka
Niezbędne ciasteczka powinny być zawsze włączone, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje dotyczące ustawień ciasteczek.
Jeśli wyłączysz to ciasteczko, nie będziemy mogli zapisać twoich preferencji. Oznacza to, że za każdym razem, gdy odwiedzasz tę stronę, musisz ponownie włączyć lub wyłączyć ciasteczka.