FORUM
CENY TRZODY
Dziękuje serdeczniePO-pulista pisze:Jakoś to Twoje ludzkie traktowanie nie przeniosło się na 09 który to ma odmienne zdanie od Ciebie,oraz w odróżnieniu od Ciebie pisze kulturalnie.magier pisze:Pop...
Kto od miecza wojuje ten od miecza ginie:)
Ty zawsze jak masz jakiś inny pogląd na sprawę to zamiast wyrazić swoją opinię na temat wyrażasz opinie... ale o użytkowniku. Nie napiszesz np: "wg mnie się mylisz albo ja mam inne zdanie" tylko zaczynasz atakować "dziecko!, kłamca! cham! itp." Jak zaczniesz po ludzku traktować ludzi z odmienną opinią to przyniesie to bardzo dobry efekt.
Pozdrawiam
PO-pulista nie patrz na magiera on ma hamskie wychowanie
co potrafi ??? To tylko ublizac !!! JAK CZESC LUDZI NA FORUMMMMMMMMMM
JAK PISZE O OBNIZKACH TO ZEBY MOGLI TO BY MNIE ZABILI MIMO ZE SPRAWDZA SIE , ALE CIEZKO DOTRZEC DO MOZGÓW LUDZKICH .
JAK PISZE ZE PODWYŻKA TO JUZ DOBRZE JEST
JA PISALEM I BEDE PISAŁ TYLKO PRAWDE !!!
I MAM WSZYSTKICH W NOSIE CZY PODOBA SIE CZY NIEEEEE'
PRAWDA ZWYCIEZYYYYY
CZŁOWIEK KULTURALNY Z PORZĄDNYM WYCHOWANIEM NIE UBLIŻA
Się dobrali jak w korcu maku 
Kto ostatnio barakiego od czternastolatków wyzywał non stop może ja??
09 nie sil się że tylko prawdę mówisz bo nie raz wtopiłeś że Niemcy na dół jak dołu nie było - przypomnieć???
Kiedyś pisałem kilkakrotnie że fajnie byłoby w cenach trzody pisać o cenach i jak ostatnio rzuciłem kilka luźnych wypowiedzi to się zmitygowałem i cenę podałem, ale jak każdy ma w d... czy ceny tu będą czy nie to co ja się będę przed szereg wypuszczać.
Kto ostatnio barakiego od czternastolatków wyzywał non stop może ja??
09 nie sil się że tylko prawdę mówisz bo nie raz wtopiłeś że Niemcy na dół jak dołu nie było - przypomnieć???
Kiedyś pisałem kilkakrotnie że fajnie byłoby w cenach trzody pisać o cenach i jak ostatnio rzuciłem kilka luźnych wypowiedzi to się zmitygowałem i cenę podałem, ale jak każdy ma w d... czy ceny tu będą czy nie to co ja się będę przed szereg wypuszczać.
Magier, ucz się dobrego wychowania od agenta. To taki mily gość. Codziennie informuje nas uprzejmie o obniżkach, nawet jak ich niema, zawsze spadający kurs euro nie umknie jego uwadze. Od siebie jakieś złote myśli doda typu "na świeta trójka z przodu" Wspaniały facet, chciałbym go mieć w znajomych na facebooku. A Ty taki nie wychowany na niego naskakujesz. Popraw się bo agent i jego super wychowani kumple nie będą się do Ciebie odzywać.
-
stan1069@o2.pl
-
kędzierzawy
-
mateuszkonrad
- Kontakt:
-
mateuszkonrad
- Kontakt:
- WOJCIECH1236
- Muchozolali
- wet-zootechnik
ceny
Witam!
Na następny tydzień pn/wt po 180 szt.,2 % strączki,od 100 do 130 kg
cena do ustalenia,na ten tydzień 5,4 netto (aby miało ogon i ryj)
-
stan1069@o2.pl
Re: ceny
stan Cię przebada po niedzieli i przedwet-zootechnik pisze:Witam!
jak robisz po to żeby obudzić nadzieje na odrobienie strat tym co już sił nie mają
to dostaniesz wykład po polsku i nie koniecznie
- WOJCIECH1236
Zawiózł bym Ci z 1-2 zestawy w klasie u/e w każde miejsce w kraju.wet-zootechnik pisze:Witam!
Po takiej cenie jak piszesz.
-
stan1069@o2.pl
A próbowałeś dzwonić ?V8Power pisze:Zawiózł bym Ci z 1-2 zestawy w klasie u/e w każde miejsce w kraju.wet-zootechnik pisze:Witam!
-
stan1069@o2.pl
Taka cena była dwa tygodnie temu/ pomijając oficjalne cenniki/V8Power pisze:Zawiózł bym Ci z 1-2 zestawy w klasie u/e w każde miejsce w kraju.wet-zootechnik pisze:Witam!
Dzisiaj sprzedane 50 szt w cenie 5,70 netto żywa./wybłagane świnki /następna mała partyjka na wtorek lecz cena jeszcze nie negocjowana
-
stan1069@o2.pl
-
stan1069@o2.pl
Re: Ceny
Myślałem że płodnyEdyta2259 pisze:łapiesz mnie za słówka ,ale szczęśliwi czasu nie mierzą!!,pisząc post nie zerknęłam na zegarek ,a to faktycznie już po północy.stan1069@o2.pl pisze:Edyta jaki mamy dziś dzień ?
nie chce 5,7, ja chce tylko 5,4. bierz te wieprze ode mnie nawet ręką sie nie dotkniesz. I zarobisz 30gr na kg:)Edyta2259 pisze:Taka cena była dwa tygodnie temu/ pomijając oficjalne cenniki/V8Power pisze:Zawiózł bym Ci z 1-2 zestawy w klasie u/e w każde miejsce w kraju.wet-zootechnik pisze:Witam!
Dzisiaj sprzedane 50 szt w cenie 5,70 netto żywa./wybłagane świnki /następna mała partyjka na wtorek lecz cena jeszcze nie negocjowana
-
mediastore
009 co chcesz udowodnić że świeże R-ki kupiłbyś po 6,85 za kg to ile byś dał za E U 8zł ???????????????? Chyba każdy się orientuje że zamrożona S ka natychmiast traci na wartości koło 1zł na kg - Sam na święta chciałem za swoją kasę zamrozić 500 półtusz - dzwoniłem do Pago w Grodzisku i dowiedziałem się że mogę na tej operacji tylko stracić, chyba że wejdę w układ i mi agencja dopłaci - ja bym się tymi mrożonkami nie podniecał - raczej jest to ratunek dla wymienionych zakładów na 2-3 tygodnie a potem , co klasę O i P będziemy się fascynować albo tłuszczem w blokach ????????.
V8Powernie interesuje mnie twoja propozycja, nie jestem z twojej branży.V8Power pisze:Edyta2259 pisze:V8Power pisze: nie chce 5,7, ja chce tylko 5,4. bierz te wieprze ode mnie nawet ręką sie nie dotkniesz. I zarobisz 30gr na kg:)
- Muchozolali