FORUM
CENY TRZODY
- Muchozolali
-
andrzej-guzik
Jest na rzeczy bo 09 nic nie pisze :pCore2Ucho pisze:Dzisiaj miałem załadunek samochodu, który był umówiony na przyszły tydzień. Nagle telefon, że "może byśmy dziś zabrali świnki bo mamy samochód akurat" i takie tam...
Oprócz tego telefon o świnki z zakładu, który jeszcze na początku tego tygodnia "miał nakupione na cały tydzień"
Coś jest na rzeczy...
-
stan1069@o2.pl
Zamiast się wymądrzać to lepiej było słuchac 0909
Niemcy sobie świnie sprzedali u nas po 6 podczas gdy toczyliscie walki z 0909 a teraz sprzedacie po 4,8
ci mądrzejsi pouciekali z kabanem proponując tym głupszym żeby sie wstrzymali
luk może to potwierdzić , bo siedział przy kompie jeszcze po północy
teraz będziecie siedzieć cała noc , bo jak tu spac jak trzeba dołożyc
Niemcy sobie świnie sprzedali u nas po 6 podczas gdy toczyliscie walki z 0909 a teraz sprzedacie po 4,8
ci mądrzejsi pouciekali z kabanem proponując tym głupszym żeby sie wstrzymali
luk może to potwierdzić , bo siedział przy kompie jeszcze po północy
stan 1069 jakbym słuchała agenta 09 ,dawno poszłabym z torbami,a no by się miał dobrze,ale póki co to jemu grozi bezrobocie ,bo w śród nas jest coraz mniej wierzących w jego prognozy , każdy z nas ma swój rozum i kieruje się nim.Nikt nikogo do niczego nie namawia ,każdy wie na co go stać , i jakie ma możliwości produkcyjne.Stan poproś agenta 0909 aby rzucił fakturkę zakupu świnek w cenie podawanej przez niego.stan1069@o2.pl pisze:Zamiast się wymądrzać to lepiej było słuchac 0909![]()
Niemcy sobie świnie sprzedali u nas po 6 podczas gdy toczyliscie walki z 0909 a teraz sprzedacie po 4,8![]()
![]()
![]()
ci mądrzejsi pouciekali z kabanem proponując tym głupszym żeby sie wstrzymali![]()
luk może to potwierdzić , bo siedział przy kompie jeszcze po północy![]()
Re: Ceny
Edyta kojarzy mi się z pewną Marylą, ale o co chodzi?0909 pisze:Dziekuje Pani EdytkoEdyta2259 pisze:Niestety nie ,od urodzenia Edytą mnie zwiąmietko75 pisze:A Edytka nie ma czasami na pierwsze Jagienka
to EDYTA OD --02 Lut 2012?
A wczesiniej jaki nick ?
ceny trzody
Zadzwoniłem dziś do rzeżni zapytac o cene, i dostałem odpowiedż 6,7 netto po uboju.
Re: Ceny
niemozliwe!! mnie zaplacili za swinie wziete na poczatku wrzesnia koniec listopada i to w ratach po 10 tys dzielili faktury . Własciciel nawet nie ukrywa terminu 6 tygodni a z 6 zrobi się 2,5 miecha albo wogole .Edyta2259 pisze:w pazdzierniku oddawałam dwukrotnie do nich ,i nie było większego problemu z płatnością .ubnt pisze:ZA TO ZM POTORSCY 7 ZŁ TYLKO PIENIĄŻKI CIEŻKO OD NICH WYDUSIĆ PLACA NAWET PO 2 MIECHACH AZ W KONCU KOMUS NIE ZAPŁACĄ