raz miałem problem z inseminacja powtórzyło mi 18 loch krytych w jednym czasie po kilku telefonach uznali reklamacje i na te 18 loch dali nasienie gratis moja strata bo 3 tygodnie darmo dodam jeszcze ze cały czas twierdzili ze to nie ich wina po następnym kryciu bez problemu zostały prosne
arek pisze:sąsiad ma pusta porodówkę to mnie poratował
Żeby Cię raz poratować to bym się nie zdziwil
ale prawda jęst taka że musialby Cię ratować do śmierci
tak wiec kolego pierdo.... bajki w każdym temacie i tylko się mnie czepiasz , ale ja Cię głabie tego oducze te łazienke tęż musiałeś odpierd ... pewnie postawiłeś miednice na pustaku i na tym się skonczyło
STAN szybciej niż tobie się wydaje mnie oduczysz bo jak napisze 3 tysięcznego posta to zniknę z tego forum bo niczego się tu nie dowiem ty we wszystkich tematach jesteś wszystkowiedzący a mnie wieści z pod przyczepy nie interesują zwłaszcza takiego pustaka
arek pisze:STAN szybciej niż tobie się wydaje mnie oduczysz bo jak napisze 3 tysięcznego posta to zniknę z tego forum bo niczego się tu nie dowiem ty we wszystkich tematach jesteś wszystkowiedzący a mnie wieści z pod przyczepy nie interesują zwłaszcza takiego pustaka
Jak Ciebie nie interesują to nie czytaj proste
zniknac też Ci nikt nie broni
wiesz napisac 3 000 pierdol nazmyślanych to się można pogubić i niestety trzeba zniknąć aby wrócić pod inną postacią z większym doświadczenie w opowiadaniu wymyślnych histori .
jak powróciśz to się nazwij pierdoła
U mnie 2 lata temu mialem na 10szt 8powtorek, tez myslalem ze cos zepsulem, az nie pojechalem po nasienie. Pan w stacji mi mowi, ze juz ma reszte nasienia, a mialobyc jeszcze na nastepny dzien i nie wie dlaczego tak duzo poszlo nasienia. To juz wiedzialem jaka jest przyczyna powtorek. Jak odwiedzilem kierownika to przez pol roku zadnej powtorki nie mialem.
Na każdy problem można odpowiedziec słowami źle, niewłaściwie, nieodpowiednio tylko w takich postach jest zero konkretów:) Nasienie przywożę prosto ze stacji oraz mam uprawnienia inseminatora i wieloletnie doświadczenie. Nasienie przechowuje się w temp. 14 - 17 stopni w termoboxach.
Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Ściśle niezbędne ciasteczka
Niezbędne ciasteczka powinny być zawsze włączone, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje dotyczące ustawień ciasteczek.
Jeśli wyłączysz to ciasteczko, nie będziemy mogli zapisać twoich preferencji. Oznacza to, że za każdym razem, gdy odwiedzasz tę stronę, musisz ponownie włączyć lub wyłączyć ciasteczka.