FORUM
CENY TRZODY
-
stan1069@o2.pl
ceny trzody
Dripol jaka cena ze świadectwem ,a jaka bez
ceny trzody
Poza tym co napisałem wcześniej to świadectwa przysprzedażyprosiąt ,a przy tucznikach to tzw .łańcuch pokarmowy ,leczenie i jaka pasza
ceny trzody
Jutro odbiór
Jak idzie tucznik prosto do ubojni to tylko łańcuch żywieniowystaś1961 pisze:DRIPOL Jakie świadectwa ty wymyśliłeś,sprzedaje do dość dużego zakładu,żadają tylko nr decyzji PiW,a ty jakieś świadectwa .
Jak idzie na skup to świadectwo i łańcuch żywieniowy świadectwo zostaje na skupie a łańcuch żywieniowy razem z tucznikiem na ubojnie .
Weterynarz bierze u nas za świadectwo 10 zł + 1 zł od sztuki
np 5 swiń 15 zł
10 swiń 20 zł
za dojazd bierze 20 zł
ceny trzody
wet na skupie ,wet na rzeżni troszke się dublują, a ktoś za to płaci
Re: ceny trzody
wet na nadzór na skupie 45 zeta za godzinedługi pisze:wet na skupie ,wet na rzeżni troszke się dublują, a ktoś za to płaci
To było bardzo brutalne , namolne i baz skrupułów lanie wody .stan1069@o2.pl pisze:Oj lało się wode lało![]()
![]()
a teraz cichutkojak makiem zasial
![]()
![]()
0909 też był nekany![]()
teraz dumny ze miaaaaaaał racje
![]()
![]()
ja tam nikogo nie sluchał , chciałem prosieta opierd.... chętnych nie było więc ziarenka zjedzą![]()
i chyba jeszcze braknie
bo mioty jak w Dani
![]()
najwiekszy ma 80 najmniejszy jutro się ma urodzić więc jeszcze wszystko się moze zdażyćale na 6 nie licze
z 5 bede zadowolony
![]()
![]()
aaa.. jutro 4 sztuki po 150 x 6 na rączke przydomowa ubojnia![]()
będzie się naród smakiem zachwycał
![]()
Kilku z nas było strasznie poniżane, a teraz nie ma kto się przyznać do bezczelności .
-
andrzej19570
-
stan1069@o2.pl
To troche za dużo wasz wetek bierzeDRIPOL pisze:Jak idzie tucznik prosto do ubojni to tylko łańcuch żywieniowystaś1961 pisze:DRIPOL Jakie świadectwa ty wymyśliłeś,sprzedaje do dość dużego zakładu,żadają tylko nr decyzji PiW,a ty jakieś świadectwa .
Jak idzie na skup to świadectwo i łańcuch żywieniowy świadectwo zostaje na skupie a łańcuch żywieniowy razem z tucznikiem na ubojnie .
Weterynarz bierze u nas za świadectwo 10 zł + 1 zł od sztuki
np 5 swiń 15 zł
10 swiń 20 zł
za dojazd bierze 20 zł
do 10 sztuk powinien brać 10 zł
powyżej do iluś tam sztuk poniżej 1 zeta od sztuki
w następnych widelkach jeszcze niżej od sztuki
jak wet siedzi na skupie to ma na podstawie decyzji z PIW powinien wypisać swiadectwo , bo poto tam jest
Weterynarz jest od leczenia, badania ,doradzania i za to powinien być wynagradzany a nie za ilość świń od gospodarza!Złodzieje świń nie widzą a kasę biorą za nic ! Decyzja i cześć pieśni!To fundusz promocji obcej wieprzowiny ,to ziarna i zbóż to h....... czego. Rozumiem jeszcze fundusz gwarancji wypłaty za sprzedany żywiec zboże itp a tylko cynizm ,obłuda i krwiopijstwo za naszą ciężką prac,e!
Chcieliście to macie! Jak tu można utrzsymac cene na poziomie 6 jak byle *** z podrzędnego skupu rozstawia was po kątach wedle własnego uznania a wy żebyście mogli to byście go w dupe całowali z radości.mietko75 pisze:To było bardzo brutalne , namolne i baz skrupułów lanie wody .stan1069@o2.pl pisze:Oj lało się wode lało![]()
![]()
![]()
![]()
0909 też był nekany![]()
![]()
![]()
ja tam nikogo nie sluchał , chciałem prosieta opierd.... chętnych nie było więc ziarenka zjedzą![]()
i chyba jeszcze braknie
bo mioty jak w Dani
![]()
najwiekszy ma 80 najmniejszy jutro się ma urodzić więc jeszcze wszystko się moze zdażyćale na 6 nie licze
z 5 bede zadowolony
![]()
![]()
![]()
Kilku z nas było strasznie poniżane, a teraz nie ma kto się przyznać do bezczelności .
-
stan1069@o2.pl
Baraki to trzymanie ceny na poziomie 6 jest podobne do trzymania sraczki jedno juz wiesz jak się skonczyło i drugie pewnie tez jak ta przypadłość Cie dotknelabaraki pisze:Chcieliście to macie! Jak tu można utrzsymac cene na poziomie 6 jak byle *** z podrzędnego skupu rozstawia was po kątach wedle własnego uznania a wy żebyście mogli to byście go w dupe całowali z radości.mietko75 pisze:To było bardzo brutalne , namolne i baz skrupułów lanie wody .stan1069@o2.pl pisze:Oj lało się wode lało![]()
![]()
![]()
![]()
0909 też był nekany![]()
![]()
![]()
i chyba jeszcze braknie
bo mioty jak w Dani
![]()
z 5 bede zadowolony
![]()
![]()
![]()
powiedz mi jeszcze co obecnie powiedziałbyś temu co wstawił , bo posłuchał ???
zboże też według Twojego rozeznania już powinno być po 500 też mu *** zaszkodził ??
tym chłopkom juz się pierd... w główkach
kwota mleczna przekroczona
burakow tez pewnie 40 % ponad norme
a takie to nasze rolnictwo miało być kiepskie
Re: Ceny
Stan Boga w sercu nie masz,skasowałeś swoje miski po 6zł ,a nie tak dawno jak wczoraj byłeś wniebowzięty,że cena 5 zł Cię zadowala . Powiedz nam stan Kto pracował na Twoją osiągniętą cenę? , chyba nie twój przyjaciel agent 0909,
-
stan1069@o2.pl
A kto chciał żywe polskie świnie eksportować ?????farmer84 pisze:Weterynarz jest od leczenia, badania ,doradzania i za to powinien być wynagradzany a nie za ilość świń od gospodarza!Złodzieje świń nie widzą a kasę biorą za nic ! Decyzja i cześć pieśni!To fundusz promocji obcej wieprzowiny ,to ziarna i zbóż to h....... czego. Rozumiem jeszcze fundusz gwarancji wypłaty za sprzedany żywiec zboże itp a tylko cynizm ,obłuda i krwiopijstwo za naszą ciężką prac,e!
dzisiaj gospodarz jest wetem , a skoro nie ma co robić to pisze kwitki
-
stan1069@o2.pl
To moje 6 to z watem i podróżowaniemEdyta2259 pisze:Stan Boga w sercu nie masz,skasowałeś swoje miski po 6zł ,a nie tak dawno jak wczoraj byłeś wniebowzięty,że cena 5 zł Cię zadowala . Powiedz nam stan Kto pracował na Twoją osiągniętą cenę? , chyba nie twój przyjaciel agent 0909,
szkoda że nie wszystcy o tym więdzą
stan kwiaty jej wyślij za te 6zł z przodustan1069@o2.pl pisze:To moje 6 to z watem i podróżowaniemEdyta2259 pisze:Stan Boga w sercu nie masz,skasowałeś swoje miski po 6zł ,a nie tak dawno jak wczoraj byłeś wniebowzięty,że cena 5 zł Cię zadowala . Powiedz nam stan Kto pracował na Twoją osiągniętą cenę? , chyba nie twój przyjaciel agent 0909,a na cene zawsze pracuje przyjaciel rynek
![]()
szkoda że nie wszystcy o tym więdzą
MekkaB pisze:stan kwiaty jej wyślij za te 6zł z przodustan1069@o2.pl pisze:To moje 6 to z watem i podróżowaniemEdyta2259 pisze:Stan Boga w sercu nie masz,skasowałeś swoje miski po 6zł ,a nie tak dawno jak wczoraj byłeś wniebowzięty,że cena 5 zł Cię zadowala . Powiedz nam stan Kto pracował na Twoją osiągniętą cenę? , chyba nie twój przyjaciel agent 0909,a na cene zawsze pracuje przyjaciel rynek
![]()
szkoda że nie wszystcy o tym więdzą)))))
psuje komuś Edyta interesy, psuje.0909 pisze:Masz racje bo cena bedzie 4 zł plus vatziutek pisze:Z tego co wiem to po nowym roku tobie agent już będzie źle
A mietki i stany z całowaniem nie nadążają.
A żaby mój kolego móżdzki maja za drobne i nic w tym zakresie nie robią. Już sama woda morska je zabija a nie rekiny. Dopóki myślenia nie zmienią to w swojej kałuży tkwić muszą. Zostaje agroturystyka i świnie puławskie ale tych jeszcze rocznie tylko 240 sztuk potrzeba według oficjalnych doniesień. Spieszyć się więc należy.
http://www.farmer.pl/produkcja-zwierzec ... 40671.html
-
stan1069@o2.pl
Tabou to jest cena chyba nie dla żab ale dla rekinów
http://www.pinipolonia.com/cennik-skupu
jak by nie te bajki to moze i na żywą by tyle było
bo zachód nie jest taki bogaty żeby dopłacał
te żabki wychodzą z bajorka ale po to żeby rekiny tam wlazły
http://www.pinipolonia.com/cennik-skupu
jak by nie te bajki to moze i na żywą by tyle było
te żabki wychodzą z bajorka ale po to żeby rekiny tam wlazły
- Muchozolali
-
stan1069@o2.pl
-
stan1069@o2.pl
to wejdźcie do niego i pomieszajcie mu w kredkach tak jak tu mieszacie. On doskonale o tym wie i pudełko trzyma zamknięte. Byle kogo do niego nie dopuszcza. Z naszego pudełka agencja towarzyska się zrobiła z tym wyjątkiem że tam trzeba płacić, a tu każdy może nabrudzić za darmochę.stan1069@o2.pl pisze:Szkoda tylko że wszystcy wzorują się na tych kredkach
-
stan1069@o2.pl
-
stan1069@o2.pl
- Muchozolali