FORUM
CENY TRZODY
[quote="kleeer"][quote="krzywy"]Wstawienia pewnie są, bo ich cena nie spada, a jechać gdzieś muszą.[/quote]
No i rykoszetem w takiej sytuacji jaka obecnie jest obrywa cykl zamknięty... bo sezonowcy chcieli sie dorobic na jednym rzucie prosiaka[/quote] każdy orze jak może, czasem się czyjąś miedzę zachaczy samo życie niestety
No i rykoszetem w takiej sytuacji jaka obecnie jest obrywa cykl zamknięty... bo sezonowcy chcieli sie dorobic na jednym rzucie prosiaka[/quote] każdy orze jak może, czasem się czyjąś miedzę zachaczy samo życie niestety
-
stan1069@o2.pl
Re: ...
[quote="jaqbn"][quote="kleeer"][quote="jaqbn"]Pini na poniedziałek bez zmian . Pośrednik daje mi 5,15 - 1% + vat[/quote]
Za jaką ilość ?[/quote]
100 szt[/quote]
to dobry ten twuj posrednik bo ja obdzwoniłem szesciu co worzą do pini inikt więcej jak 5zł ne dadzą i tak to jest swinie dorosły czas sprzedac i skonczy s
ie trałma drogi gnuj wywalić wymyc iwstawic bo cuz będziem robic
ogulnie rozmawiajac z tymi co wozą dunczyka to o połowe mniej przywoża
Za jaką ilość ?[/quote]
100 szt[/quote]
to dobry ten twuj posrednik bo ja obdzwoniłem szesciu co worzą do pini inikt więcej jak 5zł ne dadzą i tak to jest swinie dorosły czas sprzedac i skonczy s
Stanislaw pisze:Edwarda tez na koncu oszukiwali ,po cholere byl nam ferguson bylo moder nizowac to co mielismy Zobacz "zetor" chociaz gdyby nie Gierek to polacy mieszkaliby wziemiankach Zobacz byle PGR
W Polsce większość biznesmenów powstała dzięki temu co udało im się ukraść po Gierku przez ostatnie 23 lata.
Właściciele ZM dorobili się na naszych plecach a my stoimy z boku i pozwalamy na to.
Re: ...
Jak byśmy jutro nie załadowali samochodów do Włocha to każdy zobaczył by co by się działo.farmer24 pisze:jaqbn pisze:100 sztkleeer pisze: Za jaką ilość ?
Nas chodowców jest dużo ,ale nie potrafimy się dogadać.
14 tys. szt. do uboju to jakieś 70 aut.
-
stan1069@o2.pl
Znam takich co mają ZM i pokupowali tysiące ha ziemi, kamienicce , domy nawet doki w portach a 20 lat temu mieli tylko portki.stan1069@o2.pl pisze:Janek jak Ci się wydaje że właściciele ZM mają tak fajnie to możesz sobie kupić z jeden , bo już niektórzy sobie kupili i na razie pauzuje![]()
![]()
coś Ty taki cięty na te ZM ??????????? wy![]()
ruchali ???????????????????
Znajomy ma do sprzedania nową linie ubojową w niedrogo, ma już kilka lat ale ani razu nie była używana, wiekszość jeszcze we foli no ok 600 sztjanek74 pisze:Znam takich co mają ZM i pokupowali tysiące ha ziemi, kamienicce , domy nawet doki w portach a 20 lat temu mieli tylko portki.stan1069@o2.pl pisze:Janek jak Ci się wydaje że właściciele ZM mają tak fajnie to możesz sobie kupić z jeden , bo już niektórzy sobie kupili i na razie pauzuje![]()
![]()
w Żurominie płacą najlepiej na Kaszubachjędrek pisze:Znajomy ma do sprzedania nową linie ubojową w niedrogo, ma już kilka lat ale ani razu nie była używana, wiekszość jeszcze we foli no ok 600 sztjanek74 pisze:Znam takich co mają ZM i pokupowali tysiące ha ziemi, kamienicce , domy nawet doki w portach a 20 lat temu mieli tylko portki.stan1069@o2.pl pisze:Janek jak Ci się wydaje że właściciele ZM mają tak fajnie to możesz sobie kupić z jeden , bo już niektórzy sobie kupili i na razie pauzuje![]()
![]()
Do tego trzeba mieć co ubijać już nie długo.janek74 pisze:w Żurominie płacą najlepiej na Kaszubachjędrek pisze:Znajomy ma do sprzedania nową linie ubojową w niedrogo, ma już kilka lat ale ani razu nie była używana, wiekszość jeszcze we foli no ok 600 sztjanek74 pisze: Znam takich co mają ZM i pokupowali tysiące ha ziemi, kamienicce , domy nawet doki w portach a 20 lat temu mieli tylko portki.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Niech twój znajomy sam sobie uchoduje i wtedy zoboczy czy go będzie stać chodźjażby na energie do tej lini.
Ostatnio zmieniony sobota 19 sty 2013, 12:30 przez janek74, łącznie zmieniany 1 raz.
-
stan1069@o2.pl
janek74 pisze:Polacy którzy pracują w Danii zarabiają jak ludzuie my możemy pomarzyć o tej kasie.janek74 pisze:Stan ile lat pracowałeś na przyczepęstan1069@o2.pl pisze:Janek Ty na duńczyku lecisz ???????????? bo srake masz pięęęęęk ną![]()
Czy może została ci po ojcu![]()
Stan Zapraszam Cię na wódkę i świerze ryby, na piękne Kaszuby to sobie porozmawiamy.
Jakiej firmy ta linia ubojowa masz adres wyślij mi na PW.jędrek pisze:Znajomy ma do sprzedania nową linie ubojową w niedrogo, ma już kilka lat ale ani razu nie była używana, wiekszość jeszcze we foli no ok 600 sztjanek74 pisze:Znam takich co mają ZM i pokupowali tysiące ha ziemi, kamienicce , domy nawet doki w portach a 20 lat temu mieli tylko portki.stan1069@o2.pl pisze:Janek jak Ci się wydaje że właściciele ZM mają tak fajnie to możesz sobie kupić z jeden , bo już niektórzy sobie kupili i na razie pauzuje![]()
![]()
Jak byś kupował linię to Ja mogę ci odstawiać super towar może coś pójdzie z tego i będzie okDRIPOL pisze:Jakiej firmy ta linia ubojowa masz adres wyślij mi na PW.jędrek pisze:Znajomy ma do sprzedania nową linie ubojową w niedrogo, ma już kilka lat ale ani razu nie była używana, wiekszość jeszcze we foli no ok 600 sztjanek74 pisze: Znam takich co mają ZM i pokupowali tysiące ha ziemi, kamienicce , domy nawet doki w portach a 20 lat temu mieli tylko portki.
-
stan1069@o2.pl
-
robert0169
-
robert0169
-
robert0169
- WOJCIECH1236