FORUM
CENY TRZODY
-
stan1069@o2.pl
dokładnie stan, to tak jak w tym lirycznym tekście: jeden drink 15 złotych, razy 10 to 110:)stan1069@o2.pl pisze:Nie wiem czy to dobry pomysł z tym wyjmowaniem kalkulatora , bo może zglupieć albo on albo jego posiadaczPeron pisze:Chłopie wyjmij kalkulator i policz se pod kreską to równanie! Świnka droga mówią ci, co sami świnki nie mają:)![]()
takie rachunki są bardzo proste 300 +300 +100 =700
600 -700 =200
Jak by kolega nie znał to pomogę ci peronPeron pisze:dokładnie stan, to tak jak w tym lirycznym tekście: jeden drink 15 złotych, razy 10 to 110:)stan1069@o2.pl pisze:Nie wiem czy to dobry pomysł z tym wyjmowaniem kalkulatora , bo może zglupieć albo on albo jego posiadaczPeron pisze:Chłopie wyjmij kalkulator i policz se pod kreską to równanie! Świnka droga mówią ci, co sami świnki nie mają:)![]()
takie rachunki są bardzo proste 300 +300 +100 =700
600 -700 =200
http://www.youtube.com/watch?v=YF_Umzq3N9o
no to może wystarczy bo jakby jeszcze kilka setek zostało to tu pilnie tucznik potrzebny. Na gwałt. No i telefon jest.
Dankoś
Skąd: Łomża Wysłany: Pią Lut 08, 2013 10:37 Temat postu: PH Konrad ------ Skup tuczników z całej polski
Witam, Nasza firma zajmuje się również skupem tuczników. Świnie odbieramy z całej Polski. Proponujemy korzystne warunki rozliczenia, konkurencyjne ceny oraz gwarantujemy płatność w 14 dniach.
Zapraszam do współpracy.
Skąd: Łomża Wysłany: Pią Lut 08, 2013 10:37 Temat postu: PH Konrad ------ Skup tuczników z całej polski
Witam, Nasza firma zajmuje się również skupem tuczników. Świnie odbieramy z całej Polski. Proponujemy korzystne warunki rozliczenia, konkurencyjne ceny oraz gwarantujemy płatność w 14 dniach.
Zapraszam do współpracy.
-
turbogrocho49
Cena ceną ale 4,80 Mościbrody Wierzejki i pośrednicy tak u nas płacą i nikt się nie wychyla ale ja do nich nie sprzedaje To są dobre zakłady wypłacalni i chyba rzetelni w stosunku do wagi ale czasami dojsć z nimi do porozumienia szok oczywiści mówię o nie wygórowanej cenie Proszę zadzwonić z macie 50 szt tucznika i powiedz że chcesz 5 netto to zobaczycie co usłyszycie w słuchawce krzyk że tanieją ciesz się że odbierzemy itp chamstwo
-
turbogrocho49
za jakie ilości te 4,8 brutto?inżynier pisze:Turbogrocho tak chwalisz wierzejki a mówisz koledze że cienko że takie ceny były 2 tygodnie temu zajży w ich cennik za każdą sztukę ile płacą hm Bo ja wiem 4,80 brutto i ie chcę dokładać za bardzo
ja mówię ceny za 3 pokłady, czyli ok 100 szt
jezeli bugsik mówi ze za kada sztuke 6,5 za E netto, to i tak dobra cena za kilka sztuk
6,8 pośrednicy do kutna sami proponują za cały skład sokołów podobnie płaci tylko ma posrane przedziały wagowe a agent 4,6 weź człowieku daj spobie spokój nikt nie sprzedał po 4,60 i dawno już o takiej cenie każdy zapomiał ci co sprzedawali podobnym tobie cwaniakom juz na świńskim rynku nie istnieją może spróbuj byki kupowac bo najczęściej na byki sie poprzeżucali przy bydle jeszcze epiej ci będzie wagę podrobić
-
marylakulasinska
Re: Ceny
Nareszcie masz dobre myślenie,!!!mietko75 pisze:Po 4,80 ja sprzedałem niedawno , ale miały po 135 kg średnio .
Dziś postąpiłem jak prawdziwy patryjota , jadą do mnie warchlaki z polskiej chlewni , za chwilę będzie rozładunek . W polskiej chlewni , polski tucznik !![]()
ZAdzwon sobie *** to sie dowiesz i zamkniesz dziobabrzydal pisze:6,8 pośrednicy do kutna sami proponują za cały skład sokołów podobnie płaci tylko ma posrane przedziały wagowe a agent 4,6 weź człowieku daj spobie spokój nikt nie sprzedał po 4,60 i dawno już o takiej cenie każdy zapomiał ci co sprzedawali podobnym tobie cwaniakom juz na świńskim rynku nie istnieją może spróbuj byki kupowac bo najczęściej na byki sie poprzeżucali przy bydle jeszcze epiej ci będzie wagę podrobić