.,

pool
Posty: 64
Rejestracja: sobota 28 cze 2008, 16:59
Lokalizacja: Płock

.,

Post autor: pool »

,,,,
Ostatnio zmieniony piątek 12 gru 2014, 11:13 przez pool, łącznie zmieniany 1 raz.
vicia1223
Posty: 1858
Rejestracja: wtorek 21 gru 2010, 20:23

Post autor: vicia1223 »

Ile sztuk wymagane do odbioru? U
pool
Posty: 64
Rejestracja: sobota 28 cze 2008, 16:59
Lokalizacja: Płock

Post autor: pool »

..
Ostatnio zmieniony piątek 12 gru 2014, 11:13 przez pool, łącznie zmieniany 1 raz.
stan1069@o2.pl
Posty: 5786
Rejestracja: sobota 09 kwie 2011, 19:50
Lokalizacja: Malopolska

Post autor: stan1069@o2.pl »

Komu ten towar serwujecie ??? chyba nie psom , bo pozdychają :lol:
pool
Posty: 64
Rejestracja: sobota 28 cze 2008, 16:59
Lokalizacja: Płock

Post autor: pool »

,,
Ostatnio zmieniony piątek 12 gru 2014, 11:15 przez pool, łącznie zmieniany 1 raz.
Grześ1234
Posty: 636
Rejestracja: środa 18 sie 2010, 21:34
Lokalizacja: Świętokrzyskie

Post autor: Grześ1234 »

stan1069@o2.pl pisze:Komu ten towar serwujecie ??? chyba nie psom , bo pozdychają :lol:


dodatek do szyneczki... :D :D
ACONAR
Site Admin
Posty: 462
Rejestracja: wtorek 29 maja 2007, 07:23
Lokalizacja: Poznań

Post autor: ACONAR »

Witam!

W systemie produkcji „całe pomieszczenie pełne – całe pomieszczenie puste” w kojcach zawsze zostaje pewna część świń nie mieszczących się granicach wymaganej przez ZM wagi ubojowej – czyli są pozaklasowe.
Najczęściej te świnie są zdrowe, ale mają zbyt niską masę ciała. Z różnych powodów…
ZM nie zawsze chcą je odbierać, a jeśli już, to płacą bardzo niskie ceny.

Każdy kojec w systemie „cpp-cpp” trzeba opróżnić do końca, aby przygotować go (mycie, dezynfekcja) dla kolejnej grupy świń.
pool
Posty: 64
Rejestracja: sobota 28 cze 2008, 16:59
Lokalizacja: Płock

Post autor: pool »

dziękuję za pomoc w jasnym i fachowym objaśnieniu :)
pool
Posty: 64
Rejestracja: sobota 28 cze 2008, 16:59
Lokalizacja: Płock

Post autor: pool »

a
ODPOWIEDZ