FORUM
Perspektywy produkcji prosiąt w Polsce
-
A jednak dałes sie sprowokowac i ublizyles stanowi[/quote]
jeszcze nawet nie zacząłem dopiero mógłbym pokazac co potrafie. ale z racji nadchodzących swiąt dam mu spokój. po drugie jestesm czytelnikiem TCH od ładnych kilku lat i nie chciałbym zeby moje wypowiedzi znalazły sie w rubryce "jak nie nalezy sie zachowywac" po trzecie to mnie obraził pierwszy nawet po wyjasnieniu dlaczego tak a nie innaczej dalej pchał sie na mine. to mój ostatni post co dotyczacy dialogu ze stanem i o nim.
jeszcze nawet nie zacząłem dopiero mógłbym pokazac co potrafie. ale z racji nadchodzących swiąt dam mu spokój. po drugie jestesm czytelnikiem TCH od ładnych kilku lat i nie chciałbym zeby moje wypowiedzi znalazły sie w rubryce "jak nie nalezy sie zachowywac" po trzecie to mnie obraził pierwszy nawet po wyjasnieniu dlaczego tak a nie innaczej dalej pchał sie na mine. to mój ostatni post co dotyczacy dialogu ze stanem i o nim.
-
jeszcze nawet nie zacząłem dopiero mógłbym pokazac co potrafie. ale z racji nadchodzących swiąt dam mu spokój. po drugie jestesm czytelnikiem TCH od ładnych kilku lat i nie chciałbym zeby moje wypowiedzi znalazły sie w rubryce "jak nie nalezy sie zachowywac" po trzecie to mnie obraził pierwszy nawet po wyjasnieniu dlaczego tak a nie innaczej dalej pchał sie na mine. to mój ostatni post co dotyczacy dialogu ze stanem i o nim.[/quote]Smieszny jestes i juz pokazales co moglbys .luk2782 pisze:A jednak dałes sie sprowokowac i ublizyles stanowi