FORUM
CENY TRZODY
-
madzia1ena
kolego wybacz jego zachowanie to przecieżV8Power pisze:nie masz racji. Nie brakuje mi świń, cały czas na tym samym poziomie Twoje wnioski są błędne. napisałem w którymś poście ze potrzebuję świń albo składałem jakąś ofertę? Widzę ze Twój byt i zachowanie na forum nie rożni się prawie niczym od większości użytkowników tego forum- domniemania, szczucie, węszenie.
nasz forumowy detektyw monk
niema jak polska waluta
http://mojeinwestycje.interia.pl/wal/wa ... ?wlid=2430
http://mojeinwestycje.interia.pl/wal/wa ... ?wlid=2430
arek czemy zaskakuję? Myślę że kolega V8Power pomoże naszym kolegom dogonić forum. Brakuje takich ruchomych punktów skupu które odciążą przepełnione stacjonarne proponując ludzką cenę i pieniądze do ręki i przecząc pesymistycznym nastrojom naszego przyjaciela.sim601 pisze:Dzis lokalna ubojnia czytaj (krwiopijca) na skupie tak samo jak tydzien temu 4,6+Vat! i towaru bardzo mało.
przyjaciel informuje że białkowe nie powinny zdrożeć bo złoty nie ma zamiaru się osłabić, jak tak dalej pójdzie to koledzy którzy duny będą niedługo sprzedawali znowu po 200 złotych od nich warchlaki nabędą. A potem jak się złotówka osłabi to po 7 na euro je sprzedadzą. Trzeba tylko troszeczkę słabiej karmić aby nie przerosły.
myślę że po 200 można kupować, po 300 to ACONAR wyliczył że wtopa i sądząc że wg naszych przyjaciół złotówka będzie się umacniać a tuczniki spadać, zboże w złotówkach nie tanieje to mamy łamigłówkę. Ja muszę to wstawiam, nie słuchałem mądrzejszych, katetera nie odłożyłem. Sam będę to swoje piwo wypijał.
-
marylakulasinska
-
marylakulasinska
maruchamarucha pisze:marylka a coś ty taka nerwowa się zrobiła. Ile sprzedaży tyle cen.
Absolutnie nie jestem nerwowa tylko bardzo zasmucona tym że mój najsympatyczniejszy agent nie ma odpowiedniej ceny za trzodę .Nadal się słabiutko ceni a może on jest tylko tyle wart? . Mimo wszystko bardzo chciałabym go poznać oddając mu partyjkę tuczników wg. ceny Forum tj.5,60 netto żywa.
-
stan1069@o2.pl
-
robert0169
marucha pisze:przyjaciel informuje że białkowe nie powinny zdrożeć bo złoty nie ma zamiaru się osłabić, jak tak dalej pójdzie to koledzy którzy duny będą niedługo sprzedawali znowu po 200 złotych od nich warchlaki nabędą. A potem jak się złotówka osłabi to po 7 na euro je sprzedadzą. Trzeba tylko troszeczkę słabiej karmić aby nie przerosły.
Eh Jak ten twój kolega wie na pewno jaki będzie kurs złotego to po co bawi się w białkowe, niech robi kokosy na wahaniach kursu....
Piotruś
chyba nie śledzisz forum stale lub z ukrycia. Mojego przyjaciela znasz, Jest w cenach stale, nawet jak mnie nie ma i przypomina nam o kursie walut. Masz rację on chyba nimi kręci, a poprzez to forum może i rynkiem trzody. Poprzednio nazywałem go inaczej ale nie spotkało się to z sympatią tu obecnych więc teraz nazwałem go przyjacielem. Nie śledząc na bieżąco forum można się zagubić. Tak jak w serialu- stracisz kilka odcinków -nie wiesz o co chodzi i kto jest kto.
Kursu złotego nawet Belka nie zna, tak sam przyznał. Może on jest jeszcze wyżej?
chyba nie śledzisz forum stale lub z ukrycia. Mojego przyjaciela znasz, Jest w cenach stale, nawet jak mnie nie ma i przypomina nam o kursie walut. Masz rację on chyba nimi kręci, a poprzez to forum może i rynkiem trzody. Poprzednio nazywałem go inaczej ale nie spotkało się to z sympatią tu obecnych więc teraz nazwałem go przyjacielem. Nie śledząc na bieżąco forum można się zagubić. Tak jak w serialu- stracisz kilka odcinków -nie wiesz o co chodzi i kto jest kto.
Kursu złotego nawet Belka nie zna, tak sam przyznał. Może on jest jeszcze wyżej?
-
marylakulasinska
- Muchozolali
-
marylakulasinska
- Muchozolali
- mytotoksyna1
-
madzia1ena
bardzo prosze http://mojeinwestycje.interia.pl/wal/wa ... ?wlid=2430zeus-1 pisze:0909 dlaczego nie pokazujesz aktualnego kursu euro?- znów do góry. Wszyscy eksperci teraz twierdzą , że złotówka ma się umocnić to pewnie znowu się osłabi
Lokalna ubojnia 5.3 netto
Admin proszę na publicznym zbanuj tego skunksa 0909 bo jedynie czego chce to niskiej ceny trzody,prosiaków, euro... itp. Przecież wszyscy wiemy kto to jest i jakie są jego posty. Wpuściliśmy szczura na swoje podwórko to teraz trzeba wyplenić dziadostwo. Kto jest za?0909 pisze:bardzo prosze http://mojeinwestycje.interia.pl/wal/wa ... ?wlid=2430zeus-1 pisze:0909 dlaczego nie pokazujesz aktualnego kursu euro?- znów do góry. Wszyscy eksperci teraz twierdzą , że złotówka ma się umocnić to pewnie znowu się osłabi
Komunizm się skończył zapomniałeś ? i cenzura też !magier pisze:Admin proszę na publicznym zbanuj tego skunksa 0909 bo jedynie czego chce to niskiej ceny trzody,prosiaków, euro... itp. Przecież wszyscy wiemy kto to jest i jakie są jego posty. Wpuściliśmy szczura na swoje podwórko to teraz trzeba wyplenić dziadostwo. Kto jest za?0909 pisze:bardzo prosze http://mojeinwestycje.interia.pl/wal/wa ... ?wlid=2430zeus-1 pisze:0909 dlaczego nie pokazujesz aktualnego kursu euro?- znów do góry. Wszyscy eksperci teraz twierdzą , że złotówka ma się umocnić to pewnie znowu się osłabi
mamy wolność po pierwsze , a po drugie podaje wszystko wraz z podwyżkami jak nie widzisz kup sobie okulary