FORUM
CENY TRZODY
-
stan1069@o2.pl
-
stan1069@o2.pl
Krzywy nie wchodź w te klimaty. Ja kilka lat temu dostałem propozycje ale to firma która dostarcza mi paszę mi to proponowała. Nie wchodź w te klimaty. Skaleczą Cię przy mięsności wybiciu itd. Jeśli masz problemy idź do banku spółdzielczego jeśli cię znają nie będziesz miał problemów. W kredytach ważna jest historia. Ja zrobiłem błąd. Złota karta ... chwyt marketingowy jaka złota niby prestiż i takie tam bzdury. Kupili mnie bo kilka lat temu nie można było robić przelewów elektronicznie. Ale dziś zlikwidowałem tę prestiżową karę. Może nowy temat. Oferta banków w temacie kredytów. Nie chcę zaśmiecać forum, ale może to ciekawy temat. Pozdrawiam
-
stan1069@o2.pl
-
stan1069@o2.pl
Masz na myśli przelewy do siebie ?Alf27 pisze:Krzywy nie wchodź w te klimaty. Ja kilka lat temu dostałem propozycje ale to firma która dostarcza mi paszę mi to proponowała. Nie wchodź w te klimaty. Skaleczą Cię przy mięsności wybiciu itd. Jeśli masz problemy idź do banku spółdzielczego jeśli cię znają nie będziesz miał problemów. W kredytach ważna jest historia. Ja zrobiłem błąd. Złota karta ... chwyt marketingowy jaka złota niby prestiż i takie tam bzdury. Kupili mnie bo kilka lat temu nie można było robić przelewów elektronicznie. Ale dziś zlikwidowałem tę prestiżową karę. Może nowy temat. Oferta banków w temacie kredytów. Nie chcę zaśmiecać forum, ale może to ciekawy temat. Pozdrawiam
znam gośći co już z sobą rozmawiają
to jest prezent moniki za kupno warchlakow wiecej z zachodu kupowacstan1069@o2.pl pisze:Zamiast pokrzepić odbiorców przed świętami to im wbijasz kolca w d.................monikaa pisze:vion minus 2ct0909 pisze:Dzis w niemczech są podwyzki
van rooi minus 2 centy
niemcy dopiero jutro o 14 mala gielda teleporc
-
stan1069@o2.pl
tak rozsądnie ostatnio główkujesz w takiego bzdeta walnąłeś. Jak Monika lub Jagienka nie dowiozą to tuczarze sami sobie przywiozą. I tak tuczniki w Polsce będą. A jak nie będą to do zm handlarze od Niemca przywiozą tak jak to robią dotychczas ale wtedy dopiero zobaczymy ile mięso w sklepie kosztuje. Unię mamy. Europa bez granic. Może i o swój rynek nie dbamy wszelkie badziewie kupując. A ty jakich cen chciałbyś ? Jak drożeje to u ciebie na skupie zawsze tanio, jak tanieje to Monika zła. Co ty jesteś? Chorągiewka?0909 pisze:to jest prezent moniki za kupno warchlakow wiecej z zachodu kupowacstan1069@o2.pl pisze:Zamiast pokrzepić odbiorców przed świętami to im wbijasz kolca w d.................monikaa pisze: vion minus 2ct
van rooi minus 2 centy
niemcy dopiero jutro o 14 mala gielda teleporc
Ostatnio zmieniony czwartek 22 mar 2012, 14:25 przez tabou, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak nie znasz go to kasa przy załadunku ,ogólnie jakos wszedzie słychac ze kłopoty z płatnosciami sa.Ja bym poczekał te pare dni,ale skoro pilne to co najmniej 0,20 wiecej krzycz.
Ostatnio zmieniony czwartek 22 mar 2012, 15:54 przez nemezis, łącznie zmieniany 3 razy.
ceny trzody
mi się wydaje że 5,30 to maciory będą płacić jaki ruch się zaczą każdy hce wyrwać iak najtaniej ale głupich niema oni już padli dawno pozdrawiam
dzis niemcy tez wysoko trzymaja cene0909 pisze:dania 10,50 podwyżka
http://www.zmsalus.com.pl/ccc/include/podglad.php
-
stan1069@o2.pl
-
stan1069@o2.pl
-
PO-pulista
-
PO-pulista
- WOJCIECH1236
- Muchozolali
-
PO-pulista
Pop...
Kto od miecza wojuje ten od miecza ginie:)
Ty zawsze jak masz jakiś inny pogląd na sprawę to zamiast wyrazić swoją opinię na temat wyrażasz opinie... ale o użytkowniku. Nie napiszesz np: "wg mnie się mylisz albo ja mam inne zdanie" tylko zaczynasz atakować "dziecko!, kłamca! cham! itp." Jak zaczniesz po ludzku traktować ludzi z odmienną opinią to przyniesie to bardzo dobry efekt.
Pozdrawiam
Ty zawsze jak masz jakiś inny pogląd na sprawę to zamiast wyrazić swoją opinię na temat wyrażasz opinie... ale o użytkowniku. Nie napiszesz np: "wg mnie się mylisz albo ja mam inne zdanie" tylko zaczynasz atakować "dziecko!, kłamca! cham! itp." Jak zaczniesz po ludzku traktować ludzi z odmienną opinią to przyniesie to bardzo dobry efekt.
Pozdrawiam
-
PO-pulista
Jakoś to Twoje ludzkie traktowanie nie przeniosło się na 09 który to ma odmienne zdanie od Ciebie,oraz w odróżnieniu od Ciebie pisze kulturalnie.magier pisze:Pop...
Pozdrawiam