FORUM
CENY TRZODY
- Muchozolali
http://pl.wikipedia.org/wiki/Sterydy_anaboliczne
Jednym z najbardziej znanych naturalnych sterydów anabolicznych jest testosteron, który pełni też rolę męskiego hormonu płciowego.
Jednym z najbardziej znanych naturalnych sterydów anabolicznych jest testosteron, który pełni też rolę męskiego hormonu płciowego.
A no to jeżeli był nie uczciwy w stosunku do innych rolników i fantazja go poniosła to niech pokutuje. Jeżeli coś jest zakazane to dlaczego 99% musi przestrzegać a on nie bo tanio wyprodukuje. A wkur..ł jakiegoś sąsiada i go przekablował i dobrze pewnie za wysoko głowę nosił .Muchozolali pisze:a tak z ostatnij chwili gosciowi skonfiskowali obore z 180 bykami
bo znalezli sterydy w tuszach
poz
-
ChlewMistrz
- Kontakt:
wyrecze ciebie agencie http://www.pinipolonia.com/cennik.php
Ja to myślę, że Pan Pierro o istnieniu tego cennika słyszał może raz (góra dwa), a cenami (w tym cenniku) manipuluje jakaś dyrektorzyna działu utrzymania czystości na korytarzach biura, po ukończeniu wyższej szkoły tańca, handlu i biznesu. Akurat na jednych z nielicznych zajęc na których bywał w trakcie studiów, były pewnie omawiane teorie marketingowe i taka mu utkwiła, uskutecznia to namiętnie ku uciesze agenta i pewnie swojej. Wszystko wokół świadczy o tym, że jest inaczej. Nawet ciepliwego (czyli mnie) już to irytuje
Na pobliskim spędzie, gdzie średnia dostawa do 2-3 sztuki, w piątek płacili 4,7 plus Vat i brali wszystko, byle tylko się ruszało.
Na pobliskim spędzie, gdzie średnia dostawa do 2-3 sztuki, w piątek płacili 4,7 plus Vat i brali wszystko, byle tylko się ruszało.
-
andrzejrol
ceny trzody
Swinki do Piniego sa skupowane po 6,8-6,9 za E tak płacą posrednicy firma Nowak ,Kazmar ,Dontex i wiele innych a cennik na stronie Piniego to czysta zabawa.Za tydzien znowu podwyżki .
- WOJCIECH1236
-
mateuszkonrad
- Kontakt:
nie wiem dlaczego, ale zostałeś przez kogoś pokrzywdzony prawdopodobnie w naszej branży i teraz wszystkim nam życzysz jak najgorzej. tylko że te Twoje przewidywania są tak samo gówno warte jak i moje. Póki co na spadki cen się nie zanosi i tyle w temacie.0909 pisze:dzieciaczku - nielukas1982 pisze:a w czerwcu i lipcu do góry. no i co agent na to
09 szkoda mi Cię
-
robert0169
mi ciebie tez szkda !lukas1982 pisze:nie wiem dlaczego, ale zostałeś przez kogoś pokrzywdzony prawdopodobnie w naszej branży i teraz wszystkim nam życzysz jak najgorzej. tylko że te Twoje przewidywania są tak samo gówno warte jak i moje. Póki co na spadki cen się nie zanosi i tyle w temacie.0909 pisze:dzieciaczku - nielukas1982 pisze:a w czerwcu i lipcu do góry. no i co agent na to
09 szkoda mi Cię
Re: ....
ja jestem na vacie i średnio , za rok współpracy , te 21-23 płacili. kolega na Rce termin też ma . Chyba coś podpadłeś, bo jak słyszę, nie jestem wyjątkiem z tą płatnością. Ceny - zawsze za niskie - ale rynek dostaję więc nie narzekam. A włochów, czy pośredników w wypasionych furach podarowałem sobie już dawno. Trzeba zdecydować się na współpracę i czerpać korzyść z długofalowości a nie skakać z kwiatka na kwiatek.jaqbn pisze:Mnie już 2 tyg przeciągają !!!!F1 pisze:Płaci ,płaciDon pisze:Łagrom płaci w terminie?
-
mediastore
Uwaga SALUS rewelacja SALUS wozi tuczniki do Piniego - paranoja !!!!!!!!!!!
A na terminy plałatności w wielkopolsce wszyscy zapisują się do grup - grupy mają już kapitał własny , wsparcia , bonusy - i zakłady mogą zalegać grupie ale ty jako członek masz wypłacone w terminie z kasy z gruopy - taki amortyzator - wszyscy znaczący przeszli od Dudy do Sokołowa a teraz zapisują się do dobrych grup co będzie dalej nie wiem . Ja mam pośrednika w powiecie Gostyńskim płaci 3dni ale coś mnie podkusiło i czekam jak mnie załatwi sokołów robakowo .
A na terminy plałatności w wielkopolsce wszyscy zapisują się do grup - grupy mają już kapitał własny , wsparcia , bonusy - i zakłady mogą zalegać grupie ale ty jako członek masz wypłacone w terminie z kasy z gruopy - taki amortyzator - wszyscy znaczący przeszli od Dudy do Sokołowa a teraz zapisują się do dobrych grup co będzie dalej nie wiem . Ja mam pośrednika w powiecie Gostyńskim płaci 3dni ale coś mnie podkusiło i czekam jak mnie załatwi sokołów robakowo .
Ostatnio zmieniony czwartek 19 kwie 2012, 10:10 przez mediastore, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: ....
No też jestem vatowcem i w zeszłym roku o tej porze chyba z 6 tygodni czekałem a tak 21dni jak większośćjaqbn pisze:Mnie już 2 tyg przeciągają !!!!F1 pisze:Płaci ,płaciDon pisze:Łagrom płaci w terminie?
To o czym piszesz ma dobre ale tez i złe strony bo jak grupy zaczna na większa skale akceptować długie terminy płatności to tylko rozoochoca zakłady na przesuwanie terminu w kierunku nieskończoności i szybko grupom zabraknie kapitału żeby kredytować przetwórców i wrócimy do punktu wyjścia. To takie błedne koło moim zdaniem. Wydaje mi się że lepszym rozwiązaniem było by ustalenie pewnego standardu np 14dni i nacisk by wszyscy go przestrzegali. Ewentualnie jak zakłady chcą byśmy je kredytowali to niech płacą ustalone odsetki za każdy dzień tak jak my płacimy za pasze czy nawozy kiedy bierzemy na termin.mediastore pisze:Uwaga SALUS rewelacja SALUS wozi tuczniki do Piniego - paranoja !!!!!!!!!!!
-
kędzierzawy
- Muchozolali
Kiedyś Salus przeciągnoł mnie z płatnością o 2 miesiące jak byłem ryczałtowy to potem chyba z rok przysyłali aneksy rzeby vat odliczyć ale nigdy im nie podpisałem chyba że sami podpisali bo wkońcu dali se spokójkrzywy pisze:Jeden z odbiorców o jeden dzień opóźnił płatność i po jakimś czasie przyjechał przedstawiciel, żeby napisać aneks na wydłużenie płatności na tą partię, bo inaczej nie rozliczą VAT u.