FORUM
TERMINY PŁATNOSCI W ZM
- mytotoksyna1
Re: TERMINY PŁATNOSCI W ZM
mietko75 pisze:EtamOśmiorniczki to trzeba dziś dobrze pogryźć i wypluć , bądź zwymiotować i jutro będzie piękne . "Janko Muzykant "jest bardzo popularny i życie mnie podobnym umili
![]()
![]()

Widzę, że jest pan bardzo muzykalny , proponuję zagrać na grzebieniu ,aby rozweselić dzisiejszy pochmurny dzień.

Ja ośmiorniczek do ust nie wezmę, już chyba dorsza bym wolał chociaz tez nie jestem smakoszem tego gatunku. Janko muzykanta chętnie posłucham, niech zagra chłopaczyna 

Witam,
Potrzebuję informacji na temat zakładu WOZNIECKI MOGILNO
Jak u nich z terminem płatności i w ogóle czy warto z nimi handlować ?
Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam
Kasia
Potrzebuję informacji na temat zakładu WOZNIECKI MOGILNO
Jak u nich z terminem płatności i w ogóle czy warto z nimi handlować ?
Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam
Kasia
Chyba coś żle się dzieje u Piniego , sprzedałem 1.10 zestaw tucznika przez pośrednika z Wielkopolski i do dzis nie ma kasy na koncie jak dzwonię to mowi ze pini płaci mu 40 dni jak nie zaplaci do piątku to napiszę co to za pośrednik.
-
Może na kase za przechowywanie liczył
Ktoś wie co się z Bermontami Salusami dzieje? Jakaś taka niepokojąca cisza u nich i o nich.
Chyba już po Bermoncie, kasa się skończyła.
..mój odbiorca płaci zawsze w terminie 5 godz. od dostawy 

Witam.Handlował ktoś może z fimą "Zbimar" aktualnie "Zakład rozbioru mięsa tasarz" powiat wieluński ,Cieśle 10.
Jak u nich z płynnością finansową?
Jak u nich z płynnością finansową?
witam jak jest z płatnością w firmie KABANOS z miejscowości jabłonka czy sa wypłacalni i w jakim terminie płacą
-
prosi się o kontakt wszystkich poszkodowanych przez PORK HANDEL lub UNIWEST z Olsztyna!!
Sprawa pilna
tel 501 073 773
Sprawa pilna

tel 501 073 773
mozesz powiedziec o co chodzi dokladnie ?????ziemiaszymbark pisze:prosi się o kontakt wszystkich poszkodowanych przez PORK HANDEL lub UNIWEST z Olsztyna!!
Sprawa pilna![]()
![]()
![]()
tel 501 073 773
kabanos firmą budowlanym które u niego robią płaci bardzo rzetelnie. jak jest z rolnikami nie miałem sie okazji przekonać bo za mało proponują . ile ci daje?olek05 pisze:witam jak jest z płatnością w firmie KABANOS z miejscowości jabłonka czy sa wypłacalni i w jakim terminie płacą
kabanos firmą budowlanym które u niego robią płaci bardzo rzetelnie. jak jest z rolnikami nie miałem sie okazji przekonać bo za mało proponują . ile ci daje?[/quote][/quote]farmen pisze:olek05 pisze:witam jak jest z płatnością w firmie KABANOS z miejscowości jabłonka czy sa wypłacalni i w jakim terminie płacą
Na dzień dzisiejszy kabanos daje 4pln
Troche dziwi mnie bo ten zakład jest odemnie 150km ale wola ciagnąć zestawy na Wlkp niż mi dorzucić kilka groszy
Otwarcie moge powiedzieć ze skurwysyny i tyle!
świń mają nawet na kolejny tydzień, ale jak trzeba, to mogą poprzesuwać odbiory i chętnie przyjechać... Tak zakłady idą na rękę rolnikom, nie ma co na nich psów wieszać, bo to nasi łaskawcy!
sprzedaje ktoś z forum do Warmi Biskupiec ? jak u nich z płatnościami ?
płaci płacą terminowo z tego co słyszałem od znajomych tylko ile 

-
Oddawałem kilka razy, ale suma sumarum zostałem przy animexie, chyba nieco lepiej wychodzi.brzydal pisze:sprzedaje ktoś z forum do Warmi Biskupiec ? jak u nich z płatnościami ?
Pytanie do zorientowanych ,czy to prawda że Bermont ogłosił upadłość ?
-
z tego co wiem to od kiklu tyg nic nie biją a jak nima obrotu to nima meny
W Pońcu po zmianie właściciela zasady bez zmian czyli bez szału każdy na rolniku kasę trzepie 

Niestety tak.Zamiast ubojów pow 600 szt(koszty stałe podatki wynagrodzenia) dziennie było 300 co generowało stratęandre pisze:Pytanie do zorientowanych ,czy to prawda że Bermont ogłosił upadłość ?
Przed faktem dokonanym stanęli pośrednicy na początku roku o przejęciu udziałów za niezapłacone dostawy.
obecnie kto bystry zabrał co mógł info od kierowcy jednego z udziałowców.
Dziekuje za odp. wygląda na to że najlepiej na tym wyszły bankruty pod nazwą "A",bo nie dosyć że oszukali rolników to jeszcze teraz prosperują w najlepsze
Hmm na niespełna 2miesiace temu miałem telefon od naganiacza Mroza i zapewniał mnie ze pieniądze w terminie. Co za ludzieF1 pisze:W Pońcu po zmianie właściciela zasady bez zmian czyli bez szału każdy na rolniku kasę trzepie
Wczoraj byłem w czachorowie i widzę ze chłodnia na sprzedaż, a wydawało sie ze taki magazyn to dosyć dobra inwestycja
-
jak na sprzedaż
niedawno lodówke kupił od łagromu coś Chief masz złe info

To nie info tylko fakt
Plandeka taka wielka na biurowcu wisi ze nie sposób nie dostrzec
Czy to do końca mroza to nie wiem bo na CMR pieczątka Łagrom
Plandeka taka wielka na biurowcu wisi ze nie sposób nie dostrzec
Czy to do końca mroza to nie wiem bo na CMR pieczątka Łagrom
-
to jest mróz aż sie dziwie ze po pól roku rezygnuje z lodówki czyżby wiedział wiecej niż my że świnek jest tak mało i niebedzie co mrozić 

Oby to nie były wieści związane z ASF że w tym roku przyśpieszy w strone zachodnią i dlatego nie będzie co mrozić 

Z tego co wiem to ta chłodnia ma około 23000 miejsc paletowychandre pisze:Oby to nie były wieści związane z ASF że w tym roku przyśpieszy w strone zachodnią i dlatego nie będzie co mrozić
I nie chlodzi tylko poltuszy swin ale tuszki drobiowe i Kroliki a także rożnego rodzaju mrozonki
-
to by oznaczało że sie przeinwestowało w zakup,nawet bogaci mają ułańską fantazje 

Pig trade - proszę o opinie. (handel tucznikiem)
zakład Brat-pol spod radomska opinie jeśli można
-
Lukas masz od nich lepszą oferte niz z buku
a gotóką płacą bo to młoda firma 1.5 roku na rynku

mroz kupil tylko chlodnie no i ubojnie a ten caly biurowiec zostal lagromowi i to lagrom chce go sprzedac
- Muchozolali
firemka w bloku w Poznaniulukas1982 pisze:Pig trade - proszę o opinie. (handel tucznikiem)
Potrzebuje opinii na temat firmy Koniarek Z Kutna.
panowie mieliście problemy z firmą Brat-pol spod Radomska bo znajomy od 8 tygodni pieniędzy się nie może doprosić
-
zapłacą, teraz większość zakładów ma mało kasy bo świnia droga a mięso tanie , jak podniosą cene na mięso to sprzedaż sie zmniejszy i koło sie zamyka 

nam nikt świni nie podroży jak pasza jest droga
Panowie Łuków wypłacalny w terminie?
Bo tel mi sie pali od nich
Bo tel mi sie pali od nich
6.55 dawali?
6,6 hakPeron pisze:6.55 dawali?
W pon ładuje stówę do nich
Powodzenia, niech moc będzie z Tobą, a Ty z mocą!
Bezpieczeniej do Animexu chyba, a dają praktycznie tyle samo..Chief pisze:6,6 hakPeron pisze:6.55 dawali?
Znaczy co sugerujesz?Kazik pisze:Bezpieczeniej do Animexu chyba, a dają praktycznie tyle samo..Chief pisze:6,6 hakPeron pisze:6.55 dawali?
Kantują czy muszę prosić sie o kase?
Peron pierniku ty jak zawsze wczesnie zaczynasz weekend :pPeron pisze:Powodzenia, niech moc będzie z Tobą, a Ty z mocą!
Chief z wypowiedzi Perona wnioskuje ze średni partner do handlu..
No ale jakies konkrety?
Problem z wyplacalnoscia maja czy jak?
Bo jak takie dziady to im podziękuje, akurat kupców mam chętnych na odbiór i wszyscy w podobnych pieniądzach
Problem z wyplacalnoscia maja czy jak?
Bo jak takie dziady to im podziękuje, akurat kupców mam chętnych na odbiór i wszyscy w podobnych pieniądzach
ja nie powiedziałem, że mają problemy, nie handlowalem z nimi, więc nie wiem. Po prostu życzę koledze dobrego handlu. Forum to takie miejsce spotkań, a na każdym spotkaniu ktoś musi zacząć pierwszy... z nimi handlować:)
poza tym najbliższe dwa tygodnie to taki okres, że można ogłosić przetarg i zaprosić do udziału ZM. Niech sobie skaczą do gardeł. Rok temu o tej porze to my chodziliśmy do nich jak dziady po prośbie.