FORUM
Dostawa
-
-
Ja korzystam z nasienia Penarlan dostarczanego firma kurierska i nie mam żadnych zastrzeżeń. Nasienie jest pakowane w styropianowych pudełkach razem z dużymi zelowymi wkładami, zapakowanych w tekturowy karton z dużym naddatkiem, puste przestrzenie wypełnione tekturowymi dystansami. Rozcieńczalnik maja 10 dniowy tak że po otrzymaniu można używać tydzień. Do wyboru jest gedis lub blister.
Gorąco polecam.
Gorąco polecam.
-
Cena zleży od ilości zamawianego nasienia, im więcej tym taniej. Blister około 13 zł gedis 18 + koszt przesyłki 35zł. Jak zadzwonisz rano to wysla jeszcze tego samego dnia. Moim zdaniem najlepiej jest zamawiać w niedziele wtedy wysyłaja w poniedziałek przesyłke masz we wtorek i cały tydzień można kryć.
Fakt kolego że trochę przepłacasz bo na miejscu porcja kosztuje 16,50, co do jakości potwierdzam jest dobre. Kryję tym nasieniem od dwóch lat i na razie skuteczność 100%gzresiek1 pisze:Ja robię nasieniem z Łowicza. Uważam, że jest dobre, tylko drogie według waszych cen bo ja płacę za porcje 25 zł. fakt że od pośrednika.
-
-
-
Ten opis bardzo ubarwiony można powiedzieć profesjonalny
p.s Masz login Grzegorz_c a niejaki Grzegorz Ch bądź Chm jest kierownikiem stacji unasienniania w Penarlan Smólniki
p.s2 zbieżność loginu czy interesów?
p.s Masz login Grzegorz_c a niejaki Grzegorz Ch bądź Chm jest kierownikiem stacji unasienniania w Penarlan Smólniki
p.s2 zbieżność loginu czy interesów?
Ostatnio zmieniony wtorek 08 gru 2009, 10:01 przez jelonek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
-
Witaj Grzegorz_c vel JAŚKIN,
Te dwa posty zostały wysłane w odstępie 28 minut z tego samego laptopa i z tego samego miejsca w Polsce (poprzez sieć Orange). Nie wiemy oczywiście, czy to była ta sama osoba.....
A może to tylko zwykły zbieg okoliczności?
Grzegorz_c
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 8:13 pm
To naprawdę dużo czy to jest cena w GEDIS-ie ?? Za jakie rasy??
Firma kurierska ma obowiązek dostarczenia paczek do 24 godz. Więc pewno w Penarlan-ie jest podobnie.
JAŚKIN
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 8:41 pm
o koledzy to dużo płacicie, pod Łowiczem w Kocierzewie jest punkt dystrybucji nasienia PENARLANU i można tam kupić nasienie taniej. Jeżeli chodzi o jakość to bez zarzutu. Nasienie do punktu dostarczane jest samochodem z chłodzeniem.
Te dwa posty zostały wysłane w odstępie 28 minut z tego samego laptopa i z tego samego miejsca w Polsce (poprzez sieć Orange). Nie wiemy oczywiście, czy to była ta sama osoba.....
A może to tylko zwykły zbieg okoliczności?
Grzegorz_c
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 8:13 pm
To naprawdę dużo czy to jest cena w GEDIS-ie ?? Za jakie rasy??
Firma kurierska ma obowiązek dostarczenia paczek do 24 godz. Więc pewno w Penarlan-ie jest podobnie.
JAŚKIN
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 8:41 pm
o koledzy to dużo płacicie, pod Łowiczem w Kocierzewie jest punkt dystrybucji nasienia PENARLANU i można tam kupić nasienie taniej. Jeżeli chodzi o jakość to bez zarzutu. Nasienie do punktu dostarczane jest samochodem z chłodzeniem.
-
Od: Grzegorz_c
Do: jelonek
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 14:25
Temat: Post z dnia Pią Gru 04, 2009 11:20 Cytuj wiadomość
Kolego na forach publicznych nie podaje się nazwisk. Zamawiając nasienie w CPN PAL poinformuję Pana Grzegorza że tak se szastasz jego nazwiskiem. A myślę że skoro je znasz to miałeś z nim kontakt i ten kontakt pewno nie należał do złych. Ja z nim miałem okazję kilkakrotnie rozmawiać przez telefon i oprócz prowadzenia Centrum jest też dobrym fachowcem w produkcji świń. Myślę że grzecznie by było jak byś usunął post gdzie podajesz jego nazwisko.
A jak chcesz wiedzieć z kim rozmawiasz to zapytaj przez PW, tak dostaniesz pewniejsze informacje bez rzucania domysłów.
Pozdrawiam.
właśnie sprawdziłem pocztę i taką PW dostałem w poniedziałek po południu a wieczorem ACONAR odkrył karty
Do: jelonek
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 14:25
Temat: Post z dnia Pią Gru 04, 2009 11:20 Cytuj wiadomość
Kolego na forach publicznych nie podaje się nazwisk. Zamawiając nasienie w CPN PAL poinformuję Pana Grzegorza że tak se szastasz jego nazwiskiem. A myślę że skoro je znasz to miałeś z nim kontakt i ten kontakt pewno nie należał do złych. Ja z nim miałem okazję kilkakrotnie rozmawiać przez telefon i oprócz prowadzenia Centrum jest też dobrym fachowcem w produkcji świń. Myślę że grzecznie by było jak byś usunął post gdzie podajesz jego nazwisko.
A jak chcesz wiedzieć z kim rozmawiasz to zapytaj przez PW, tak dostaniesz pewniejsze informacje bez rzucania domysłów.
Pozdrawiam.
właśnie sprawdziłem pocztę i taką PW dostałem w poniedziałek po południu a wieczorem ACONAR odkrył karty