Strona 1 z 1
.,
: czwartek 20 gru 2012, 22:18
autor: pool
,,,,
: sobota 22 gru 2012, 12:34
autor: vicia1223
Ile sztuk wymagane do odbioru? U
: sobota 22 gru 2012, 21:19
autor: pool
..
: piątek 28 gru 2012, 13:34
autor: stan1069@o2.pl
Komu ten towar serwujecie ??? chyba nie psom , bo pozdychają

: sobota 29 gru 2012, 21:11
autor: pool
,,
: sobota 29 gru 2012, 22:21
autor: Grześ1234
stan1069@o2.pl pisze:Komu ten towar serwujecie ??? chyba nie psom , bo pozdychają

dodatek do szyneczki...

: niedziela 30 gru 2012, 19:48
autor: ACONAR
Witam!
W systemie produkcji „całe pomieszczenie pełne – całe pomieszczenie puste” w kojcach zawsze zostaje pewna część świń nie mieszczących się granicach wymaganej przez ZM wagi ubojowej – czyli są pozaklasowe.
Najczęściej te świnie są zdrowe, ale mają zbyt niską masę ciała. Z różnych powodów…
ZM nie zawsze chcą je odbierać, a jeśli już, to płacą bardzo niskie ceny.
Każdy kojec w systemie „cpp-cpp” trzeba opróżnić do końca, aby przygotować go (mycie, dezynfekcja) dla kolejnej grupy świń.
: niedziela 30 gru 2012, 21:44
autor: pool
dziękuję za pomoc w jasnym i fachowym objaśnieniu

: środa 20 lut 2013, 20:50
autor: pool
a