Odpady rolnicze siatki itp

Farmer

Odpady rolnicze siatki itp

Post autor: Farmer »

W mojej okolicy firma bezplatnie odbiera worki bb po nawozach wszelkie folie banki po srodkach ochrony czy olejach.
Ale o siatce z bel nikt nie chce słyszeć.

Wczoraj nieznany domokrazca powiedział że będą autem po niedzieli i oni chętnie przytula wszystkie odpady nawet zanieczyszczone sznurki czy siatki od ziemi słomy itp.
Kwit przekazania odpadu wystawia i na flaszke zaplaca.

Zastanawiam się czy skupiają to spalarnie czy moze jest gdzieś haczyk i po kilku dniach może przyjść faktura za odbior.
Awatar użytkownika
Peron

Re: Odpady rolnicze siatki itp

Post autor: Peron »

Raczej to drugie. Rynny tak teraz ludziom zakładają.
wojce

Post autor: wojce »

Aktualnie żadna firma nic nie odbiera za darmo z odpadów rolniczych za wszytko trzeba płacic około 850 za tonę u nas w okolicy takie sa stawki , po naszej wsi jeżdził ostatnio domokrążca i też niby skupował opony rolnicze folie itp. po obejrzeniu towary powiedział ,że odbierze jak pojedzie z powrotem do dzisiaj sie nie pokazał takze gnać takich cwaniaków z podwórka
Awatar użytkownika
Muchozolali

Post autor: Muchozolali »

Oni oglądają co masz i jak by coś zajuchcić :!: :lol:
Farmer

Post autor: Farmer »

Wojce u nas za Free odbierają firmy wszystko ale nie siatkę do tego zanieczyszczona gałęziami ziemia mokra itp a mam tego z kilkunadyu lat kilka BB i mi zalega.
Wydaje mi się, że gdyby po to się pojawili jak mowili to bezpieczniej będzie oddać odpady ale nie podpisywać ani karty przekazania odpadu ani nic innego.
tamara02

Post autor: tamara02 »

Cześć, jeśli szukacie dobrego sklepu z foliami rolniczymi, to polecam zajrzeć tutaj:) https://xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ODPOWIEDZ