Ceny Trzody

JUREK

Post autor: JUREK »

ZAPRASZAM CHETNYCH DO WYMIANY SIE CENAMI Z CAŁEJ POLSKI MOZE NAM POMOC <br>POZDRAWIAM I ZAPRASZAM NA GG 4444485
nara

Post autor: nara »

pmb białystok wbc 4,00 waga żywa 2,95 ceny netto sprzed tygodnia. rewelka.
allel

Post autor: allel »

2,90 zł/kg żywca netto.<br>A może dodajmy jeszcze do tej wymiany cenami np: cenę jęczmienia i pszenicy. <br>Na mazowszu 580 zł/t i niema ! !<br>
jur

Post autor: jur »

jeczmien łodzkie 620 i braki a pasze gotowe juz 800<br>cena swinek 2.90
JUREK

WITAM SERDECZNIE <br>CENA JECZMIENIA DZIS: SPRZEDANY PO 70 ZŁ <br>PROSIACZKI JAK CIEPŁE BUŁECZKI SPRZEDANE PO 180 PARKA WAGA 13 KG<br>POZDRAWIAM
Gość

Post autor: Gość »

kujawsko pomorskie swinki 2.8 do 3zl<br>
SZCZYPIOREK

Post autor: SZCZYPIOREK »

PODLASKIE<br>TUCZNIK 2,9 ZYWA 4,0 WBC NETTO<br>PROSIETA 7-8 ZL/KG<br>PSZENICA 550-700 ZL/T<br>JECZMIEN 580-650ZL / T<br>PSZENZYTO 500-600ZL / T<br>I CIEZKO KUPIC<br>OTREBY PSZENNE 540 / T I BRAKUJE<br><br>
allel

Post autor: allel »

to już rekord <br>Zakłady Mięsne Olewnika w Sierpcu <br>płacą po 2,8 zł/kg
Gość

wielkopolska we wtorek po 3 zł
Gość

wlkp płd. 2.90
Gość

wielkopolska gmina Gołańcz dziś z tego co wiem 2.80
kamil

Post autor: kamil »

wyszogród <br>tuczniki 2.70 plus vat<br>zboże tylko przenica i to mało cena od 70 zł do 75 zł<br>prosiaki waga około 15 kg cena od 180 do 240
JUREK

WITAM SERDECZNIE <br>CENA TUCZNIKÓW UMNIE DRGLA DO GÓRY PŁACA DZIS 3.10 PLUS VAT ŁODZKIE<br>DZIEKUJE PIEKNIE ZA PODAWANE INFORMACJE I ŻYCZE DOBRYCH TRANZAKCJI <br>POZDRAWIAM
jur

Post autor: jur »

3 zł plus vat<br>lodzkie
Gość

witam w wlkp tuczniki sa 4,20 klasa e sprzedawałem w piatek <br> do salusa a zboże tez drogi oferowano mi 620 za pszenice ale nie ja jeszcze czekam<br>
Gość

sokołów podlaski płaci 4,35 cena bazowa
franek

Post autor: franek »

sallus 3 plus vat dzisiaj
Joseph

Post autor: Joseph »

Na jutro mam obiecane 3,10 zł + VAT. Opolskie
JUREK

WITAM SERDECZNIE <br>UMNIE 3.10 PLUS VAT I TROSZKE SA BRAKI ZYWCA<br>POZDRAWIAM WAS MIŁO
JUREK

WITAM SERDECZNIE <br>CENA W ŁÓDZKIM ZWYSZKUJE UMNIE PŁACA 3.20 PLUS VAT<br>POZDRAWIAM
romek

Post autor: romek »

opolskie 3 - 3,2 + VAT pszenżyto, jęczmień 550 ale nie ma<br>
JUREK

ZDROWYCH I POGODNYCH SWIAT ZYCZE WAM MILI GOSCIE <br>Z POWAZANIEM JUREK
Gość

3,20 wielkopolska proponuje sprzedawać wbc większe ceny a tym samym lepsza opłacalność<br>
marekxx

Post autor: marekxx »

ja z podkarpacia - u nas cena 3,0 - 3,3 zł plus VAT<br>pszenica 600-650 zł/tonę <br>jęczmień 550 - 600 zł/tonę<br>z tego co wiem to każdy jeszcze czeka na wzrost cen i stad wynikaja braki możliwości zakupu <br>zycze wszystkim dużo optymizmu w Nowym Roku - i oby ceny zawsze byly na dobrym poziomie
jan

Post autor: jan »

dzis sprzedalem i za bardzo chyba dobra cena na zywca bez vatu 3.80 do reki<br>pozdrawiam a jeczmien dzis byl unas 70 zl woj łodzkie
Gość

to gratulujej rewelacyjna cena a skąd jestes?pozdrawiam!
kot w butach

Post autor: kot w butach »

Również zazdroszcze ceny.<br>Pozdro dla wszystkich załamanych cenami żywca.<br>A co robli Leppper w minist. roln.<br>Jeszcze nie tak dawno jak miał kwaśną karmę w korytku to krzyczał, apelował, na drogi wychodził. A teraz co powiedzieć wam. Nalali do korytka ciepłej i świeżej paszy. I co zajada się a z pełną gębą.....
Gość

dobre kolego Pozdrowienia dla Lepera zebys się Endrju nie zdziwil.........!jak korytko wyschnie i na solarium zabraknie.
jan

Post autor: jan »

woje łodzkie<br>ale miesnosc 60 % i waga do 105 kg<br>pozdrawiam
Rysiek

Post autor: Rysiek »

Witam.<br>Czy wiecie kto Was skubie?
Rysiek

Post autor: Rysiek »

Jestem przekonany, że dobrym partnerem jest SOKOŁÓW. Może zbyt ostre kryteria limitów wagowych, ale w skali roku nie jest źle, w przeciwieństwie do innych gigantów mięsnych z wielkopolski.<br>Myślę, że warto jest wybrać sprawdzonego partnera.
Gość

ja odstawiam na wbc do salusa i nienarzekam
Gość

witaj franek w klubie tez nie nazekam płaca zawssze w terminie polecam ich
Gość

salus jest dobry na początku potem się popsuje zobaczycie ,byłem klientem ojca jeszcze na starym zakładzie teraz Bartek powtarza historię ,zaczyna mnie denerwować. Od niedawna widzę zainteresowanie przedstawiciel handlowych od dudy, oni przebiją salusa ,latem jak będzie mało tucznika duda będzie mocniejszy
Gość

Czy ktoś już sprzedawał tuczniki w nowym roku? Jaki mają kurs?
Gość

nowy ja współpracuje z salusem od ponad trzech lat i jestem zadowolony zmieniam nickk przez dodanie gwiazdki bo ktos sie podemnie podszywa
Gość

czy ktoś ma doswiadczenia z tuczu kontraktowego dla <br>salusa?
Gość

3,30 + VAT okolice Poznania
waldek

Post autor: waldek »

unas zakład w lichawie płaci 3.2 +vat
Gość

podajcie ceny macior i materiału hodowlanego w waszej okolicy pozdro dzieki
waldek

Post autor: waldek »

Ceny loszek-550, knurków-800-1000zł.Macior nie kupują.<br> Przed świętami były po1,80gr za kilo. <br>okolice łasku.
Gość

Mnie niestety udało się dzisiaj wytargować jedynie 3,10 + Vat Opolskie.
JUREK

WITAM SERDECZNIE <br>CENA W ŁÓDZKIM UMNIE PŁACA 3.00 PLUS VAT<br>POZDRAWIAM
Gość

u nasz 3,20 + Vat Małopolska:))
frank

Post autor: frank »

woj opolskie trzoda 3,20 z wat przenic paszow 590 zł
frank

Post autor: frank »

powiedzcie jak długo jeszcze bęnda takie niskie ceny na tuczniki zero opłacalnosci
JUREK

WITAM SERDECZNIE <br>CENA U DUDY OD PONIEDZIAŁKU W DÓL 4 ZŁ WBC<br>POZDRAWIAM
Gość

Ceny mocno w dół, okazało się że zapasy z przed świąt pozostały, Lepper coś tam sobie ściemnia ,wypada panowie hodowcy wyjść na drogi. Pozdrawiam wszystkich uczestników forum
Gość

dzisjaj dzwonilem do salusa i cena 3 zl ale ma spasc to hyja z taka cena?????????????
Gość

Duda moze i w cenniku ma 4zł za E ale na zywa płacił nawet 3,7zł w tym tygodniu!!!
ODPOWIEDZ